flo, la 30 Dec 2009, 18:22, a spus:
Trebuie sa recunoastem, suntem loviti de viciu.
Asa este, fara nicio indoiala...
Dar, socot io, chestiunea nu are o relevanta prea mare...
Personal, nici macar nu pohtesc sa-mi recunosc public, aici, in cercul kitofilofagilor "anonimi", dimensiunea bolnavicioasa si nerusinata la care a ajuns propriu-mi munte de "nefacute". Acun 'fo doi ani, am gasit solutia viclenesc de patetica, de a le ambala pe toate in niste cutii de carton negre si mari, de la IKEA... cutii care-mi tapeteaza un intreg perete al micului meu birou. Asa cel putin, nu mai vad TOT TIMPUL dojenitoarele si multicolorele cutii, in care mi-am investit surogatul personal al unei vieti paralele, mult mai senina si mai roz decat cea care curge nedumeritor de repejor pe langa mine...
As zice ca-l admir pe Fratele Cartula, ca si-a gasit puterea de a-si exorciza macar o parte din apasatorul morman. Io... n-am fost niciodata in stare, sa fac asta !
Par'egzamplu, de mai bine de un an ma chinui sa exorcizez MACAR MENTAL, dojenitor de marea-mi colectie afevista in braillescale... devenita dureros de inutila in urma "nestramutatului" juramant de castitate pentru pasoptism, "singura scara adevarata" atat pentru zburatoare cat si pentru taratoare. Ei bine, nu am reusit inca, macar sa ma joc cu ideea de a face o lista cu nepretuitele-mi braillisme... in scopul unei ipotetice viitoare scoateri la vanzare...
DAR, lucrurile nu-s asa rele cum rezulta din aceasta tanguire colectiva ! Nu stiu ( desi banuiesc ), cum sta trebusoara la altii, dar pentru mine "rusinosul viciu" are merite care-i depasesc de departe belzebubienele pacate. Caci, in unele momente delicate ale vietisoare-mi, numitul VICIU, mi-a pastrat ( relativ ) intregi... bieti-mi creerasi...
Prin urmare, cumparati linistiti fratilor si, asa cum bine zicea Longinus, in momentele de frustrare constructivista, RASFOITI dragele voastre cutii !
La multi ani !
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 31 December 2009 - 08:37 AM