Forum Machete,Modelism,Hobby: Adeziv Model Master pentru macheta Revell - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Adeziv Model Master pentru macheta Revell de ce nu functioneaza? ce alt adeziv sa iau?

#1 Useril este offline   Andrei12345 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 29-December 09

Postat 29 December 2009 - 07:14 PM

Buna seara.

Acum cateva zile am cumparat o macheta Italeri si un adeziv ModelMaster (15 ml pe care undeva in josul sticlutei scrie ca este facut de Italeri). Adezivul topea plasticul si totul era ok.

Acum am cumparat o macheta Revell pe care vreau sa o asamblez cu acelasi adeziv. Nestiind daca adezivul mai sus mentionat functioneaza la fel pe plasticul de la macheta Revell, am incercat sa lipesc ramele groase care sustin piesele si rezultatul a fost destul de dezamagitor. S-au topit dar nu s-au si intarit asa cum se intareau componentele Italeri. Adezivul nu este bun pt plasticul de la Revell? sau rama a fost prea groasa?

As vrea sa va intreb daca a folosit cineva adeziv Model Master 15 ml (lichid) la machete Revel. Nu as vrea sa stric macheta.
Daca nu merge, ce adeziv imi recomandati pt Revell?

Multumesc.

Andrei

#2 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 29 December 2009 - 07:38 PM

Daca pui mult se intareste mai greu, dar nu exista sa nu se intareasca...

Revell Contacta Professional, e foarte bun, vinde un coleg aici pe forum. Daca nu, cumpara-ti Tamyia Xtra Thin Cement.

#3 Useril este offline   Andrei12345 

• Nou venit
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 29-December 09

Postat 29 December 2009 - 08:00 PM

modelul Italeri se lipea in 30 de secunde. cu Revell dupa 5 minute plasticul inca nu s-a intarit, e lipicios.

#4 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 29 December 2009 - 08:13 PM

Toti adezivii existenti pe piata modelistica merg la toate marcile de kit-uri existente pe piata. Toti adezivii sunt pentru lipit stiren, toate kit-urile sunt din stiren (nu ma refer aici la kit-urile, mai speciale, din rasina!!!!). Deci raspunsul este: da, merge!
P.S. Pentru o lipitura buna si solida, timpul de uscare este cel putin 12 ore. (Nu ma refer aici la adezivii de tip superglue sau cele bicomponente)

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 29 December 2009 - 08:15 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi