Azi am incercat sa-l folosesc. L-am aplicat peste o vopsea email, l-am lasat 5 minute sa se usuce si am incercat - fara succes - sa sterg surplusul. Nu se duce jos, nici mort.
Care-i smecheria? Foloseste cineva ceva din gama de wash Vallejo?
Pagina 1 din 1
Vallejo Wash il foloseste cineva?
Postat 13 January 2010 - 12:07 AM
am cumparat si eu asa ceva dar nu-l pot folosi pe blindate.am incercat pe un tanc dar mai mult l-am mazgalit si a trebuit sa-l curat complet.le voi face cadou unui prieten caruia ii plac avioanele poate le va folosi cu mai mult succes
Aceasta postare a fost editata de edwaits: 13 January 2010 - 12:07 AM
Postat 13 January 2010 - 12:51 AM
edwaits, la 13 Jan 2010, 01:07, a spus:
am cumparat si eu asa ceva dar nu-l pot folosi pe blindate.am incercat pe un tanc dar mai mult l-am mazgalit si a trebuit sa-l curat complet.le voi face cadou unui prieten caruia ii plac avioanele poate le va folosi cu mai mult succes
salut
smecheria este ca trebuie sa-l stergi cu o carpa uda/umeda functie de cat de mult vrei sa ramana murdarit
succes
Postat 13 January 2010 - 08:28 AM
In cazul asta sincer nu am idee s-a intamplat..la mine a mers cu carpa umeda. Am folosit varianta de wash cea mai deschisa la culoare. Ce-i drept am patit chestia indicata de tien in 2 cazuri: cand am dat direct pe vopsea mata si pigmentul din wash a aderat prea tare la piese si cand am mai dat pe un ampenaj care fusese dat cu future de vreo 12 ore si nu era complet intarit. A intrat in startul de future si acolo a ramas. In rest, pe vopsea uscata bine si lucioasa sau macar semilucioasa a functionat corespunzator desprinzandu-se cu carpa umeda.
Daca tot a venit vorba de vallejo..are cineva idee cat e de buna aderenta grundului gri de la Vallejo?
Daca tot a venit vorba de vallejo..are cineva idee cat e de buna aderenta grundului gri de la Vallejo?
Postat 13 January 2010 - 09:23 AM
da, am avut si eu aceeasi problema. odata aplicat nu se mai da jos decat cu tot cu vopsea. soulutia ar fi urmatoarea: aplicat numai pe suprafata lucioasa sau in cel mai rau caz satinata. iar washul trebuie diluat cu alcool izopropilic si un pic de detergent de vase lichid. si se duce cu o carpa umeda.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1