Forum Machete,Modelism,Hobby: V-AM OBISNUIT CU 'JUCARIILE' MELE? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

V-AM OBISNUIT CU 'JUCARIILE' MELE? TEMA NOUA

#1 Useril este offline   americanul 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 25-October 09

Postat 28 December 2009 - 01:27 PM

Am deja de ceva vreme ceva teutoni, francezi din perioada Ioana d'arc, romani din perioada republicii , persani, toate la scara 1/72.
fiul meu si-a dorit de Mos Niculae o fortareata, si in consecinta ne-am apucat sa o montam.
Nu este tocmai reusita ,dar pentru el este intreaga si utilizabila la jocul de razboi.
Aztazi , de dimineata mi-a propus sa facem o diorama pentru cetate. In acest moment este ora 13.00.
Pentru cine ma cunoaste , nu este nimic iesit din comun ca diorama este gata.
Si iata ce a iesit(Robert, fiul meu de 8 ani a contribuit la amestecat ghips, la amestecat tempera, la turnat si la vopsit):

Astept comentarii dure...., fara menajamente..... oricum ,eu o sa raman intre voi Americanul , cel care nu sta mai mult de maxim 2 zile pe o diorama.... Asta sunt eu.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC12267.JPG
  • Imagine atasata: SDC12268.JPG
  • Imagine atasata: SDC12269.JPG
  • Imagine atasata: SDC12270.JPG
  • Imagine atasata: SDC12271.JPG
  • Imagine atasata: SDC12272.JPG
  • Imagine atasata: SDC12273.JPG

Aceasta postare a fost editata de americanul: 28 December 2009 - 01:34 PM

#2 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 28 December 2009 - 03:06 PM

Te-as ruga ca pe viitor sa postezi topicele noi in sectiunea corespunzatoare. Nu vad de ce ar trebui sa stau sa le mut ca sa pastram forumul ordonat, cand e mult mai simplu si mai corect sa fie puse unde trebuie din prima.

Multumesc.

#3 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 28 December 2009 - 06:03 PM

Un mare bravos,fratioare!

In privinta vitezei nu-ti fa probleme...nu esti singurul. :pint:

Am sa-mi permit totusi sa-ti dau un sfat,sper sa nu ma intelegi si tu gresit.Foloseste vopsele Agama acrilice[sunt mocca] pt figurine...vei obtine un rezultat mai mult decat multumitor.

#4 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 28 December 2009 - 06:50 PM

Vezi postareadani, la 28 Dec 2009, 18:03, a spus:

Un mare bravos,fratioare!

In privinta vitezei nu-ti fa probleme...nu esti singurul. :pint:

Am sa-mi permit totusi sa-ti dau un sfat,sper sa nu ma intelegi si tu gresit.Foloseste vopsele Agama acrilice[sunt mocca] pt figurine...vei obtine un rezultat mai mult decat multumitor.

de unde sa le achizitionez?
chiar am o mare problema cu tempera la 1/72.

as vrea sa vad si alte lucrari cu diorame ,ca in afara de a lui alexia altele nu prea stiu.(d-ale noastre, astia din cartula, bineinteles)
Imagine postataImagine postata Imagine postataImagine postata

Aceasta postare a fost editata de americanul: 28 December 2009 - 06:51 PM

#5 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 28 December 2009 - 08:33 PM

Vopselele le poti achizitiona de pe parcmodels.ro,site-ul lui Pavel,eu de acolo imi fac "aprovizionarea".

"As vrea sa vad si alte lucrari cu diorame ,ca in afara de a lui alexia altele nu prea stiu"...Nu ma mir,nu sunt prea multi facatori de diorame pe aici,iar ca raport durata de executie-calitate,Alexie e cam singurul.Mai gasesti ceva minidiorame sau vignette in sectiunile Figurine sau la Blindate...

"Chiar am o mare problema cu tempera la 1/72."Am vazut asta in dioramele tale...grozave ca idei de lucru,dar luciul figurinelor le-a "furat" tot farmecul...D-aia ti-am si recomandat acrilicele.Dupa ce vei lucra cu ele sunt convins ca-ti vei revopsi toate figurinele-eu asa am facut si nici acum n-am terminat :pint:

Mult spor continuare!

#6 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 29 December 2009 - 03:49 PM

amfacut o constatare dureroasa , si aceea ca aparatul foto a denaturat RAU, RAU, RAU DE TOT realitatea, asa ca am deschis alt topic cu poze la reala culoare a dioramei.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi