Junkers Ju 88a-1 AJUTOOOOR!!!
Postat 26 December 2009 - 01:03 PM
am citit toate tips-urile legate de asamblat s.a.m.d. Problema mea ar fi cu vopsitu... nu gasesc niciunde vopsele.. sau ce fel de vopsele sa folosesc din moment ce nu detzin un compresor / aerograf. M-am gandit ca cel mai bine ar fi sa folosesc vopsele la spray numa ca paleta de culori e foarte redusa la astea, nu gasesc nicimacar jumate din tot ce imi trebe
Nishte linkuri spre ceva magazine online sau o adresa de la vreun astfel de magazin din Timisoara ar prinde numa bine
Merci anticipat!!
Postat 26 December 2009 - 01:54 PM
Acu linkurile: www.parcmodels.ro
www.machete.ro
www.hobbyx.ro
www.modelism.ro
Numai bine !!!
Postat 26 December 2009 - 07:08 PM
puffy, la 26 Dec 2009, 13:54, a spus:
Acu linkurile: www.parcmodels.ro
www.machete.ro
www.hobbyx.ro
www.modelism.ro
Numai bine !!!
Merci mult de info... Potzi sa imi mai dai ceva detalii??
daca ai putea sa imi aratzi o poza ceva cum iasa cu vopsele acrilice ash fi recunascator .
si ce fel de lacuri tra sa folosesc daca e cazu. merci mult!!
Aceasta postare a fost editata de Tiburon: 26 December 2009 - 07:12 PM
Postat 26 December 2009 - 07:37 PM
Postat 26 December 2009 - 08:44 PM
tommy, la 26 Dec 2009, 19:37, a spus:
Daca mi-ash lua un airbrush starter kit cu tub de presiune ash putea face treaba cu el?! ca alea pe compresor is foarte scumpe... aproximativ cat pot face cu un tub de 750ml?!
Postat 26 December 2009 - 10:18 PM
Incepe lucrul cind ai vopsele necesare .....la scara asta macheta a fost destul de scumpa, nu merita sa o strici din cauza unei vopsele.
Pentru scara 1/32 merge sa folosesti ustensila de care vorbesti, daca schema de camuflaj nu e foarte complicata, trebuie doar sa maschezi foarte bine zonele unde nu vrei sa ajunga vopseaua.
Un tub de gaz propulsor cred ca iti ajunge DAR daca vrei sa continui cu acest gen de activitate, incearca sa achizitionezi un aerograf.
Postat 26 December 2009 - 11:43 PM
vlad, la 26 Dec 2009, 22:18, a spus:
Incepe lucrul cind ai vopsele necesare .....la scara asta macheta a fost destul de scumpa, nu merita sa o strici din cauza unei vopsele.
Pentru scara 1/32 merge sa folosesti ustensila de care vorbesti, daca schema de camuflaj nu e foarte complicata, trebuie doar sa maschezi foarte bine zonele unde nu vrei sa ajunga vopseaua.
Un tub de gaz propulsor cred ca iti ajunge DAR daca vrei sa continui cu acest gen de activitate, incearca sa achizitionezi un aerograf.
Merci de sfat!!! Am verificat linkurile cu vopsele.. am luat la cunoshtintza ca is nishte vopsele la 6-7 lei, ma gandesc ca is ok, de la humbrol in flacon de 14 ml, poate ai putea sa imi zici cum se numeshte solutzia cu care tratez inainte sa vopsesc si dupa si ultimu lucru care vreau sa il fac e sa stric macheta cu vopsit aiurea.. motiv pt care incep sa strang pt un aerograf mediu.. asta dupa ce ma invatz un pic cu unu pe baza de gaz propulsor, merci foarte mult de ajutor!!!
Postat 27 December 2009 - 09:53 AM
In privinta vopselelor la spray, intr-adevar, se gasesc intr-o gama destul de restrinsa, va trebui sa te orientezi catre vopselele "obisnuite", ca sa zic asa. Citeste asta http://www.cartula.ro/Articole/Tehnici/Vop...i-avansati.html , desi e vechi articolul, merge inca pentru informare.
Iti recomand un compresor, butelia de "aer" nu te va tine prea mult.
P.S. Cind raspunzi, da clic pe ADD Reply, nu pe Reply si incearca sa renunti la tz si sh
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 27 December 2009 - 09:56 AM
Postat 27 December 2009 - 12:39 PM
Pe email se foloseste lac?!?
Postat 28 December 2009 - 10:15 AM
Pentru inmatricularea din poza ai nevoie de RLM 65/70/71 pe care le gasesti in setul de sase culori de la Revell.
Mastile se pot realiza usor, asa ca un suflai e destul de bun pentru etapa asta.
Citeaza