Buna,
din pacate nu o sa fac o prezentare pas cu pas a constructiei acestei machetei intrucat ea este aproape finalizata (partea cu decalurile), parte la care trebuie sa recunosc ca m-am cam impotmolit. Problema cu care ma confrunt este lipsa instructiunilor plasari acelor mici decaluri (mesajele de avertizare, instructiuniile). Astept o mana de ajutor .........
La macheta dupa cum spuneam mai am ceva de bibilt, mai trebuie sa aplic ceva filtre ca sa fie ceva mai curatel, trebuie lustruit bine canopy-ul, bineinteles de lipit trapele trenului de aterizare si ceva armament ca deh asa ii sta bine unui avion militar (inarmat pana in dinti)
Pagina 1 din 1
MiG-25P 1/72 Condor
Postat 24 December 2009 - 03:05 PM
Salut
Pune o intrebare aici http://www.cartula.r...IUNI-t3631.html
Si eu am un kit MiG 31 Condor unde intampin ceva dificultati in identificarea stancil-urilor,pe foaia de instructiuni sunt trecute cu a,b.c,etc iar pe decal cu numere.Pe decal sunt mai multe stancil-uri decat pe istructiuni si mi-e imposibil sa le aflu prin eliminare.Alta solutie ar fi pozele cu avionul real si identificarea lor.
Spor si numai bine
Pune o intrebare aici http://www.cartula.r...IUNI-t3631.html
Si eu am un kit MiG 31 Condor unde intampin ceva dificultati in identificarea stancil-urilor,pe foaia de instructiuni sunt trecute cu a,b.c,etc iar pe decal cu numere.Pe decal sunt mai multe stancil-uri decat pe istructiuni si mi-e imposibil sa le aflu prin eliminare.Alta solutie ar fi pozele cu avionul real si identificarea lor.
Spor si numai bine
Aceasta postare a fost editata de axor: 24 December 2009 - 03:06 PM
Postat 24 December 2009 - 06:06 PM
Frumoasa pasare! Felicitari!
Deci nu numai eu am probleme cu decalurile.
Si eu am in lucru un MiG-29 SMT, tot de la Condor, care speram sa fie gata anul asta dar n-a fost sa fie. Problema la mine e ca , desi sunt indicate pe desen unde ar trebui puse decalurile, nu corespunde numarul de pe hartie cu cel de pe foaia de decal. Asa ca e mai mult "la bascaleala". Cea mai buna solutie e sa te iei dupa poze.
Cu ce vrei sa-l inarmezi?
Edit: Inca ceva. Eu am sa-l fac cu o husa peste carlinga, deoarece cupola are doi pini de scoatere-impingere sau ce mama lor or fi, care nu se pot "rezolva". Ai avut si tu asemenea probleme?
Si eu am in lucru un MiG-29 SMT, tot de la Condor, care speram sa fie gata anul asta dar n-a fost sa fie. Problema la mine e ca , desi sunt indicate pe desen unde ar trebui puse decalurile, nu corespunde numarul de pe hartie cu cel de pe foaia de decal. Asa ca e mai mult "la bascaleala". Cea mai buna solutie e sa te iei dupa poze.
Edit: Inca ceva. Eu am sa-l fac cu o husa peste carlinga, deoarece cupola are doi pini de scoatere-impingere sau ce mama lor or fi, care nu se pot "rezolva". Ai avut si tu asemenea probleme?
Aceasta postare a fost editata de Messerschmitt: 24 December 2009 - 06:09 PM
Postat 25 December 2009 - 02:01 PM
Messerschmitt, la 24 Dec 2009, 18:06, a spus:
Frumoasa pasare! Felicitari!
Cred ca este o problema generala la Condor, oricum apreciez ca macar in kit-urile de la ei exista acele mici decaluri (mesaje de avertizare....etc).O sa il inarmez cu cele 4 rachete date in kit: 2 X R-40T si 2X R-40R
Spre fericirea mea nu au fost probleme cu canopy-ul ...... nu de alta dar numai asta imi mai lipsea . Ar fi o provocare sa iti faci o carlinga prin vacumformare dar si relizarea unei prelate peste carlinga suna destul de interesant.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1