Forum Machete,Modelism,Hobby: MiG-25P 1/72 Condor - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

MiG-25P 1/72 Condor

#1 Useril este offline   Anton 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 30-January 09

Postat 24 December 2009 - 02:02 PM

Buna,

din pacate nu o sa fac o prezentare pas cu pas a constructiei acestei machetei intrucat ea este aproape finalizata (partea cu decalurile), parte la care trebuie sa recunosc ca m-am cam impotmolit. Problema cu care ma confrunt este lipsa instructiunilor plasari acelor mici decaluri (mesajele de avertizare, instructiuniile). Astept o mana de ajutor ......... :pint:

La macheta dupa cum spuneam mai am ceva de bibilt, mai trebuie sa aplic ceva filtre ca sa fie ceva mai curatel, trebuie lustruit bine canopy-ul, bineinteles de lipit trapele trenului de aterizare si ceva armament ca deh asa ii sta bine unui avion militar (inarmat pana in dinti) :drinks:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 168355290_c08dcc30e2.jpg
  • Imagine atasata: 168356695_66d5a517df.jpg
  • Imagine atasata: S6006697_01.jpg
  • Imagine atasata: S6006698_01.jpg
  • Imagine atasata: S6006699_01.jpg
  • Imagine atasata: S6006701_01.jpg
  • Imagine atasata: S6006703_01.jpg

#2 Useril este offline   norbi 

• Membru senior
  • Postari: 566
  • Inregistrat: 29-April 08

Postat 24 December 2009 - 02:24 PM

Un avion frumos, o macheta foarte bine realizata, foarte frumoasa macheta, felicitari! :pint: :drinks: :punk:

#3 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 24 December 2009 - 03:05 PM

Salut
Pune o intrebare aici http://www.cartula.r...IUNI-t3631.html
Si eu am un kit MiG 31 Condor unde intampin ceva dificultati in identificarea stancil-urilor,pe foaia de instructiuni sunt trecute cu a,b.c,etc iar pe decal cu numere.Pe decal sunt mai multe stancil-uri decat pe istructiuni si mi-e imposibil sa le aflu prin eliminare.Alta solutie ar fi pozele cu avionul real si identificarea lor.
Spor si numai bine :pint:

Aceasta postare a fost editata de axor: 24 December 2009 - 03:06 PM

#4 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 24 December 2009 - 06:06 PM

Frumoasa pasare! Felicitari! :pint: :drinks:
Deci nu numai eu am probleme cu decalurile.
Si eu am in lucru un MiG-29 SMT, tot de la Condor, care speram sa fie gata anul asta dar n-a fost sa fie. Problema la mine e ca , desi sunt indicate pe desen unde ar trebui puse decalurile, nu corespunde numarul de pe hartie cu cel de pe foaia de decal. Asa ca e mai mult "la bascaleala". Cea mai buna solutie e sa te iei dupa poze.
Cu ce vrei sa-l inarmezi?

Edit: Inca ceva. Eu am sa-l fac cu o husa peste carlinga, deoarece cupola are doi pini de scoatere-impingere sau ce mama lor or fi, care nu se pot "rezolva". Ai avut si tu asemenea probleme?

Aceasta postare a fost editata de Messerschmitt: 24 December 2009 - 06:09 PM

#5 Useril este offline   Anton 

• Membru deplin
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 30-January 09

Postat 25 December 2009 - 02:01 PM

Vezi postareaMesserschmitt, la 24 Dec 2009, 18:06, a spus:

Frumoasa pasare! Felicitari! :pint: :drinks:
Deci nu numai eu am probleme cu decalurile.
Si eu am in lucru un MiG-29 SMT, tot de la Condor, care speram sa fie gata anul asta dar n-a fost sa fie. Problema la mine e ca , desi sunt indicate pe desen unde ar trebui puse decalurile, nu corespunde numarul de pe hartie cu cel de pe foaia de decal. Asa ca e mai mult "la bascaleala". Cea mai buna solutie e sa te iei dupa poze.
Cu ce vrei sa-l inarmezi?

Edit: Inca ceva. Eu am sa-l fac cu o husa peste carlinga, deoarece cupola are doi pini de scoatere-impingere sau ce mama lor or fi, care nu se pot "rezolva". Ai avut si tu asemenea probleme?

Cred ca este o problema generala la Condor, oricum apreciez ca macar in kit-urile de la ei exista acele mici decaluri (mesaje de avertizare....etc).O sa il inarmez cu cele 4 rachete date in kit: 2 X R-40T si 2X R-40R

Spre fericirea mea nu au fost probleme cu canopy-ul ...... nu de alta dar numai asta imi mai lipsea :punk: . Ar fi o provocare sa iti faci o carlinga prin vacumformare dar si relizarea unei prelate peste carlinga suna destul de interesant.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi