Forum Machete,Modelism,Hobby: CHESTIONAR PENTRU PASIONAŢII DE MODELSIM - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

CHESTIONAR PENTRU PASIONAŢII DE MODELSIM pentru a ne face o idee asupra pieţei

#1 Useril este offline   johhnysub 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 24-December 09
  • Interests:navomodelism, electronică, piaţa de capital

Postat 24 December 2009 - 01:15 PM

Buna ziua,

Īn īncercarea firavă de a īmi face o idee asupra pieţei de modelism, vă rog frumos dacă aveţi bunăvoinţa de a completa chestionarul de mai jos, este scurt şi nu ia mai mult de 2 minute.

Vă mulţumesc !

CHESTIONAR STUDIU DE PIAŢĂ PRODUSE MODELISM

La īnchiderea chestionarului, toate răspunsurile urmează a fi postate aici, pentru ca orice persoană interesată să le analizeze.

#2 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 24 December 2009 - 01:41 PM

aeromodele
automodele
navomodele
rachetomodele
modele feroviare

Figurinele si Blindatele nu-s nicaieri. Sa la bagi la automodele nu se prea face ca nu-s tot una cu masinutele cumparate din benzinarii. La restul nici atit. Asta e un forum de machete statice, adica din alea care se baga si se tin in vitrina. Nu zboara, nu merg si nu latra. Deci componentele electronice, RC si alte asemeni sunt de prisos aici. Vezi ca sunt alte forumuri cu pasionati de trenulete si machete radiocomandate. Ar trebui sa mentionezi scopul acestui chestionar. Chestia cu sa-ti faci o idee e complet aiuristica. Daca vrei sa-ti faci o idee intreaba-i pe cei 3 care au magazine de machete online. Daca te intereseaza sa deschizi un magazin de machete atunci sa stii ca bazindu-te pe forumisti ca si clienti, o sa dai faliment rapid. Asta poate sa ti-o spuna si altii care au incercat, fara chestionare. Pe de alta parte daca ai mentiona exact ce vrei de fapt, ai putea primi raspunsuri la obiect.
Chiar daca ar putea sa nu ti se para, raspunsul de mai sus se vrea sa-ti fie de ajutor.

Aceasta postare a fost editata de marhaba: 24 December 2009 - 01:42 PM

#3 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 24 December 2009 - 06:19 PM

1.
aeromodele
automodele ( nu blindate)
materiale de constructie ( sper ca e vorba de cele pt diorame, eu la aia m-am gandit)
accesorii lemn, plastic, metal ( lemn nu prea se foloseste decat la navomodele)
servicii prelucrare lemn, metal, plastic ( tot pt diorame)

3.
din magazine de specialitate cu prezentare din RO
din magazine online din RO
din magazine online din strainatate

Restul am considerat ca nu-s importante. La fel nici eu nu vad scopul acestui chestionar..

#4 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 24 December 2009 - 07:02 PM

Bine gandit sa lansezi un sodaj, aici, in comunitate. O problema apare: sondajul nu e clar, explicit, iar nivelul de perceptie al fenomenului este superficial. Ti-am facut bucuria (deh, e Ajunul de Craciun) si am completat chestionarul, dar sincer, cred ca puteai sa il faci mai bine, daca mai stateai 10 minute pe el.
Hai, nu ne mai tine in suspans: te intereseaza sa te lansezi in import si distributie? :pint:

#5 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2487
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 24 December 2009 - 07:34 PM

Sondajul tau nu poate fi relevant, prin intrebarile puse, pentru pasionatii de machete statice.

#6 Useril este offline   johhnysub 

• Nou venit
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 24-December 09
  • Interests:navomodelism, electronică, piaţa de capital

Postat 25 December 2009 - 07:39 AM

Nu o sa va mint,am inceput o discutie despre idei de afaceri in modelism pe forumul de la rhc (vezi aici), şi cum aş dori cīt mai multe opinii, m-am gīndit să postez şi pe acest forum.
Poate nu a fost cea mai bună idee, admit. Mii de scuze.
Este drept, īntrebările nu ating şi problema machetelor statice sau a altor categorii de modelism static, se au īn vedere īn principal produsele RC.
Vă mulţumesc oricum pentru părerile Dvs.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi