Aceasta postare a fost editata de orogos: 19 March 2010 - 12:55 AM
TIGER 1 Early Heng Long RC 1/16
Postat 19 March 2010 - 12:55 AM
Sincer am o singura intrebare dar ... mai la urma. Am urmarit topicul cu mare intreres si mi-a placut mult ceea ce am vazut. Pasiune cu siguranta e, bani investiti sint, control in aerograf este ... de ce?, dar de ce? alegi schemele astea fanteziste de camunflaj ?...din punctul meu de vedere a stricat intregul proiect...
Postat 19 March 2010 - 01:24 AM
Ai dreptate,il revopsesc ,orcum trebuie sa-i dau mai multe straturi de vopsea,este a doua oara cin la-m vopsit,urmeaza stratul 3 de vopsea,iar apoi il dau cu lac mat acrilic,tot asa cam doua straturi.Deoarece masina asta se va deplasa pe teren variat,chiar si apa,noroi.etc
Doresc o vopsea rezistenta.din acest motiv am achizitionat 3 stilute de vopsea dark yelow acrilica Tamyia
Doresc o vopsea rezistenta.din acest motiv am achizitionat 3 stilute de vopsea dark yelow acrilica Tamyia
Postat 21 March 2010 - 12:31 AM
Frate,admir efortul depus,DAR...pacat de munca si banii investiti in acest proiect...Ai transformat un tanc ,in mare parte corect, intr-un adevarat Frankestein...De ceva uzuri nu mai zic nimic...probabil ca va avea parte de ele pe campul de "lupta". In sfarsit,tigrul tau e la fel de fantezist ca si schema de camo care i-ai aplicat-o si -te superi ori ba-ar trebui sa-ti muti acest topic in sectiunea blindate...aici apare ca "nuca-n perete".
Postat 06 July 2010 - 11:45 PM