Cele 3 early cu zimmerit se justifica la fel ca hibrizii din grupa Fehrmann.Sunt niste supravietuitori de pe front, veniti la reparatii, pe care s-a aplicat niste zim dupa reconditionare.
Daca vrei early cu zimm sigur gresesti.Si iti zic de ce:
1.Early nu avea zimm(mai toate)
2.Daca vrei sa te incadrezi in cele cateva care au avut(deocamdata cele 3), sigur gresesti inmatricularea pt. ca nu exista niste poze relevante
3.Daca gasesti o poza cu o inmatriculare buna sigur nu vei avea destule detalii pt. a crea camuflajul corect.
Nu am vazut nici un Tiger early din 502 cu zimmerit.Probabil ca au fost dar daca nu apar in nici o poza e ca si cum n-ar fi fost pt. a fi reprezentate intr-o macheta.
Zimmerit-ul se aplica pe tancurile venite pt. reparatii.Asta probabil s-a aplicat si la cateva early(foarte foarte putine oricum).
Cand au facut jucariile, cei de la dragon au gandit ca daca tancul ala a ajuns in 1945 are probabil si zimmerit, fie ca era early fie ca era altceva.
http://www.tiif.de/thread.php?threadid=114...601c04f8f2a4fcf(<- Vezi 302& 308 in 45)
*307-le nu l-am gasit dar uite
308-ul cu acelasi gen de inmatriculare(rosu cu alb cred)...si e un mid cu zimm.
*111 este tot un mid(poza 2) Si e din 501.
Cat despre 1/16-le cu plasa de camuflaj de mai sus, nu am ce sa zic.E fabulatie totala.
Daca zimm este o necesitate impotriva bilelor e altceva.Fa-l asa cum o fi, tot tigru este.
Cat despre profile si alte jucarii, e suficient ca unul sa scoata un profil aiurea si se gaseste sigur cineva care sa-l reproduca intr-un kit(
ex. Academy) si apoi sa-l scoata unu' pe internet si sa zica ca-i leit tancului lui Wittman. Cand el avea profilul
asta cel mai probabil si macheta cam
asa sau
asa.
----------------------
Apropo de decaluri si profile.Uite decalurile pt.
tigrul 304. Inmatricularea e foarte buna(ca si 302-ul).Dar profilul e total gresit. Acel 304 era un
mid nu un late.Vezi galetii care erau caucicati nu complet din otel.
Aceeasi greseala au facut-o si cei de la Dragon in marele kit
#6406. Greseala provenind de la
acelasi profil incorect care se regaseste in multe carti despre tigrii.
----------------------
Aceasta postare a fost editata de tgr: 23 February 2010 - 04:18 PM