Cum sunt kit-urile Smer 1/72 Morane Saulnier MS 406,Dewoitine D520,Bloch MB152.Ma intereseaza daca se potrivesc bine,daca au lufturi,daca necesita reconstructie serioasa,mult chit,si nu in ultimul randa daca sunt in pozitiv sau negativ.
Multumesc mult
Pagina 1 din 1
SMER
Postat 23 December 2009 - 10:00 PM
Toate trei sint de fapt Heller. Deci detalii finute dar in pozitiv.
Pentru primele doua cred ca ar fi mai indicat Hasegawa, sau, de ce nu, Hobby Boss (mistocute amindoua).
Pentru Mb-152 nu stiu daca ai alta varianta, dar oricum Heller nu e un kit de aruncat.
Pentru primele doua cred ca ar fi mai indicat Hasegawa, sau, de ce nu, Hobby Boss (mistocute amindoua).
Pentru Mb-152 nu stiu daca ai alta varianta, dar oricum Heller nu e un kit de aruncat.
Postat 23 December 2009 - 10:54 PM
Bloch Mb 152 mai face si Azur http://www.internetmodeler.com/2001/januar...ur_bloch152.htm
Postat 24 December 2009 - 03:56 PM
Kit-urile sunt din matrite vechi, cum spunea si 1-0-9, cu pacatele de rigoare: detalii putine (nu ma refer la desenul tablariei), unele inexactitati, ceva lufturi.
Smer are insa unele kit-uri insotite de PE-uri iar decalurile sunt de o calitate ireprosabila! Cu ceva munca se pot scoate niste machete frumoase.
Smer are insa unele kit-uri insotite de PE-uri iar decalurile sunt de o calitate ireprosabila! Cu ceva munca se pot scoate niste machete frumoase.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1