Alexie,ma bucur ca-ti place si
pt ultima ta diorama !!
Wurgere ,mersi mult pt apreciere si te rog sa ma scuzi ca n-am sa vorbesc aici despre diorama,dar n-as vrea sa poluez topicul...Am sa explic mai pe indelete cand voi finaliza diorama[nu prea curand,de vreo 3 saptamani sunt in santier cu casa]...
Michael_Wittmann:Saru'mana si astept poze cu KT-ul Porsche cat mai curand!
Buss:Mersi mult pt laude,ma bucur ca-ti place.In privinta figurinelor nu am un merit prea mare...Dragonul le-a facut exact ca figurinele 1/35,absolut superbe.Singurul inconvenient e ca,din cauza dimensiunilor minuscule,sunt foarte dificile la montaj si trebuie sa te pasioneze la maxim hobby-ul asta...altfel arunci cu ele pe geam.Stilul de vopsire e acelasi fast-paint,stau cam prost cu rabdarea si mi se potriveste ca o manusa...dupa ce ai vopsit figurina,aplici un wash cu negru diluat bine,iar pe fata un wash cu maroniu.Pt un stil mai corect si mai tehnic iti recomand modul de vopsire al lui Panzergrenadiere.Ceea ce ti-am spus se refera strict la figurinele la scara 1/72,1/76.La figurinele 1/35 e alta poveste iar pretentiile mai mari...
Dar la scara asta "uriasa" ai marele avantaj ca sunt o multime de fratiori[printre care si cei de mai sus] pe acest forum,de la care ai ce "fura"...ca si mine de-altfel.