In sfarsit am reusit sa ma joc cu vopselele ReflexColors de la D-nul Pavel
sunt 4 culori pe care l-am incercat pe diferite tupuri si culori de material plastic
voi posta rezultatele acelor teste care cat de cat au dat rezultate
aceste vopeslele sunt pe baza de alcool !!!
am incercat sa vopsesc direct pe plastic atat cu aerograful cat si cu pensula...
am incercat sa vopsesc o masinuta metalica de-a juniorului, si nu prinde vopseaua pe acea suprafata cumva lacuita....
cel mai bine a mers pe plasicul de la machete
dar si mai bine a mers cad pe plastic s-a dat un grund. am folosit un grund auto gri si vopsea alb mat tamiya pe post de grund
cred ca din poze se vede clar care e dat cu aerograful si care cu pensula
Pagina 1 din 1
test vopsea ReflexColors
Postat 23 December 2009 - 11:40 AM
Citeaza
Nu am prea inteles, poti detalia, te rog??? Vad acolo si ceva crapaturi in vopsea, cauza???
desigur.....
indiferent de ce culori se amesteca, culoarea rezultata nu mai are efectul asta de vopsea , reflex sau cum so mai chema acest efect, si devine o vopsea mata obisnuita
la care crapaturi te referi Z-ule, din care poza....si i-ti pot spune exact ce si cum
Postat 23 December 2009 - 08:41 PM
Z-mare, m-am uitat atent pe jucarie.....nu e crapata vopseaua, sau nu se vede cu ochiu liber, trebuie sa-ti spun ca acoperisul are dienisiuna de 2 cm pe 1.7 cm......s-ar putea nici eu sa nu fi vopsit perfect.
in concluzie vopseaua indiferent de culoare se comporta foarte bine la aerograf, dar si la pensula.....
in concluzie vopseaua indiferent de culoare se comporta foarte bine la aerograf, dar si la pensula.....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1