Salutare, bine-ai venit!
Cum spuneau si ceilalti frati, daca vrei sa te tii de treaba, boala e serioasa.
Pentru inceput , ai putea sa chituiesti la imbinari cu putty, indiferent de producator ( Revell, Agama, Tamyia, etc) Mai ales ca pe alb ( vad ca te dai pe civile) se vad destul de bine imperfectiunile. Eu folosesc cu mare succes putty-ul de la Humbrol. Dupa ce chituiesti smirgheluiesti ci smirghel fin de 800-1000 sau si mai mult, preferabil la ud.
De asemenea, daca vopsesti la pensula ( deocamdata
) incerarca sa diluezi vopseaua. Nu stiu ce vopsele ai, dar in general se merge pe regula acrilice-apa email-diluant. Poti , daca vrei sa diluezi direct in cutiuta cu vopsea. Ideal ar fi ca vopseaua sa aiba o consistenta lichida. Cand vopsesti, incearca sa nu pui (ca mine) multa vopsea pe pensula si s-o intinzi bine ( !!!! ) ca sa nu ramana "belti" . Apoi, las-o sa se usuce ceva vreme ( in jur de 24 h e cem mai indicat) . Cand ajungi la decaluri te mai indrumam
Nu te plange de varsta, o sa vezi ca nu e asa rau... stiu eu ce vorbesc.
Era sa uit despre pensule. Alea pe care le folosesti tu nu prea se pot numi pensule. Incearca sa cumperi ceva de calitate; daca n-ai bani de cele de pe hobbyx poti, pt inceput, sa-ti cumperi ceva pensule Herlitz sau altele "de marca" din librarii.
Cam atat deocamdata, daca mai dai peste greutati mai scrie-ne.