Mersi frumos :) interiorul imi place si mie cum a iesit, nu m-asteptam. Totul de fapt se vede mai bine in realitate, pozele sunt facute la lumina artificiala si cam intuneric, doar o aplica cu 2 becuri :(. Cand e gata cred ca il iau pe
michi, ii fac cinste c-o bere, sa-mi traga si mie niste poze faine ;)
Pai scaunele si rezerva, asa se vor a fii...am incercat un pic de drybrush si a iesit ce se vede, mie unu imi place. Sunt facute prin tehnica de "foita de servetel, cu aracet dizolvat cu apa", sa fac striatii si cute.
La aerograf vopsesc, voi lua la smilgher fin, sa pierd zonele de vopsea sarita si corecturi, apoi mai trag un strat complet peste si aia e, dupa ce se zvanta, desenez si "decal-urile", apoi cred ca ii dau si un strat de lac (synto la tub).
La ce suport de extinctor te referi ? sa stea in alt loc ? Practic suportul lui e format din dungile alea de pe el, care sunt negre, dar aia e prima poza. O sa pun maine si unde e fixat.
Pedalele sunt facute din ramele ce tin piesele machetelor, incalzite si prinsa in patent, apoi taiata pe dimensiune.
Tin sa te contrazic un pic...eu stiu ca snorkel-ul este pentru admisie, o data sa stea deasupra nivelului apei, a doua sa stea mai sus decat norii de praf ce se formeaza in jurul masinii cand merge pe teren accidentat (a doua poza din postul tau, pe fundal), a treia este de obicei din materiale plastice, ABS, fibra...deci clar nu face fata temperaturii gazelor evacuate.
Si inca nu e gata, dar normal ca va avea snorkel :D
Bafta.
Aceasta postare a fost editata de GGG: 16 February 2010 - 12:58 AM