alexie, la 19 Dec 2009, 21:18, a spus:
Salut,
Incep, evident, cu carcotelile:
- umbrarul nu-i la scara, imi trezeste accese de claustrofobie
- zapada (de pe acelasi umbrar) trebuie sa fie mai topita, cu zapada spre "streasina", sau ca acum dar arunci zapada pe strada
-figurinele imi par a fi MiniArt, Jepp crew (sau cam asa ceva) dar Jepp-ul imi pare ca este GAZ-ul Parcmodels
- tipul care face limbo dinspre vehicul, banuiesc, vine de la bordul masinii.....a mers cam mult pe jos, americanii erau mai puturosi (dar prietenosi) ar fi bagat masina pana la umbra barierei
Despre vopsele si alte materiale alexie este intelegator si el a avut un pionierat la fel de "nonprofy"
Ok m-ai prins, jeep-ul este un gaz rusesc pe care a pus ochii fiul meu, pe americani la fel ;in consecinta a iesit ce ai vazut.Am remediat problema cu zapada punand-o si pe sosea cu urmele de cauciucuri de rigoare, masina mai aproape de bariera(pe care am inventat-o din piese de Jaguar 1-35, sherman 1-72, fortareatamedievala 1-72) si va trebui sa schimb umbrarul(usi si ferestre de cladire olandeza 1-35).
In rest jepul este in viziunea lu fii-miu cadou de la rusi , parasutat pentru sanitarii americani in drum spre paris.(trebuie sa intelegi ca au primit de Craciun ,prin intremediul meu ,toti baietii din clasa machete , cu care, la inceputul scolii vor organiza o mica expozitie in cadrul clasei.[si vom infiinta un mic club-TATICI SI PITICI - ].dECI rOBERT AL MEU A PARTICIPAT LA VOPSIT , LA DEBAVURAT, LA AMESTECAT GHIPS.
Asa ca a iesit ce ai vazut.