Pagina 1 din 1
Mirage 2000 C 1/48 italeri ajutor
Postat 03 May 2014 - 09:10 PM
2009-2014....OHOHOHO... si macheta o am de mai demult.
O macheta Italeri cam varza (dar primita cado' asamblata prin 2005)
Am desfacut-o am bagat o cabina de rasina un alt scaun din vo' 3-4 de rasina un ajutaj de rasina, niste roti bengoase de rasina... si tot asa fantezie nene...dar originea nu piere. Cine stie avionul il apuca rasu cand face macheta asta.
DAR, e primita cadou de la un prieten foarte bun si am avut ambitia sa o termin si sa imi aduc aminte cum poti slefui o piatra pana dai valoare pietrei.
Inca nu e gata dar iata cum apare acum(nuantele sunt facute in casa la vedere cu pozele variantei de inmatriculare de pe cutie:
O macheta Italeri cam varza (dar primita cado' asamblata prin 2005)
Am desfacut-o am bagat o cabina de rasina un alt scaun din vo' 3-4 de rasina un ajutaj de rasina, niste roti bengoase de rasina... si tot asa fantezie nene...dar originea nu piere. Cine stie avionul il apuca rasu cand face macheta asta.
DAR, e primita cadou de la un prieten foarte bun si am avut ambitia sa o termin si sa imi aduc aminte cum poti slefui o piatra pana dai valoare pietrei.
Inca nu e gata dar iata cum apare acum(nuantele sunt facute in casa la vedere cu pozele variantei de inmatriculare de pe cutie:
Postat 05 July 2014 - 02:29 PM
Dupa ce am rupt tubul pitot de plastic de 3 ori am cumparat unul din metal- face toti banii.
HUD-ul lucrat cu multa truda s-a rupt/pierdut si am pus ceva inlocuitor...
La final am "terminat totul" in graba mare - intru 2 luni de vacanta totala.
Asa ca 2009-2014 -5 ani - declar subiectul inchis!
HUD-ul lucrat cu multa truda s-a rupt/pierdut si am pus ceva inlocuitor...
La final am "terminat totul" in graba mare - intru 2 luni de vacanta totala.
Asa ca 2009-2014 -5 ani - declar subiectul inchis!
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 05 July 2014 - 02:32 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1