PzKpfw IV F1
Postat 19 October 2005 - 10:42 AM
Multumesc Michael !!
Profit de momentul portun si as face cateva propuneri/observatii
- cereri personale, ce nu intereseaza pe ceilalti membrii si sunt off topic alterand prin prezenta lor topicul, e bine sa fie trimise pe PM ( de ex. "vreau si eu copii dupa cd-uri", etc.)
- intrebari legate de topic sau de sursele pe baza carora se fac afirmatii in topic, pot fi puse fara retinere ( de ex. " cum se cheama cartea din care sunt scoase scanurile ... ")
Las moderatorii sa decida pe viitor ....
Profit de momentul portun si as face cateva propuneri/observatii
- cereri personale, ce nu intereseaza pe ceilalti membrii si sunt off topic alterand prin prezenta lor topicul, e bine sa fie trimise pe PM ( de ex. "vreau si eu copii dupa cd-uri", etc.)
- intrebari legate de topic sau de sursele pe baza carora se fac afirmatii in topic, pot fi puse fara retinere ( de ex. " cum se cheama cartea din care sunt scoase scanurile ... ")
Las moderatorii sa decida pe viitor ....
Postat 23 October 2005 - 09:57 AM
Din pacate, se pare ca cei de la Zvezda nu s-au dat foarte mult silinta sa studieze toate detaliile legate de insemne si inmatriculari. Am gasit neconcordante si la case mai mari(Italieri si chiar Tamiya).
In mod sigur insemnul divizional era galben pe negru si nu pe rosu, asta se vede chiar si din fotografiile alb-negru.
In ceea ce priveste culoare de baza cred ca ai dreptate cu tancul care nu a mai ajuns in Africa.
In mod sigur insemnul divizional era galben pe negru si nu pe rosu, asta se vede chiar si din fotografiile alb-negru.
In ceea ce priveste culoare de baza cred ca ai dreptate cu tancul care nu a mai ajuns in Africa.
Postat 23 October 2005 - 11:19 AM
Citeaza
Postat 23 October 2005 - 02:41 PM
poate va ajuta
http://betah.co.il/B...tegory=Journals
sectiunea armored vehicle contine citeva reviste interesante despre acest subiect,
victor
http://betah.co.il/B...tegory=Journals
sectiunea armored vehicle contine citeva reviste interesante despre acest subiect,
victor
Postat 24 October 2005 - 04:36 PM
Gresit tradus...
"X-ul galben a fost folosit pana la sfarsitul razboiului. Unele tancuri au folosit insemnul diviziei pe fond rosu, in loc de negru, aceasta (fondul) putand fi fie un marcaj care sa indice batalionul sau compania, sau pur si simplu o preferinta a echipajului tancului".
"X-ul galben a fost folosit pana la sfarsitul razboiului. Unele tancuri au folosit insemnul diviziei pe fond rosu, in loc de negru, aceasta (fondul) putand fi fie un marcaj care sa indice batalionul sau compania, sau pur si simplu o preferinta a echipajului tancului".
Postat 24 October 2005 - 05:00 PM
Engleza e o limba in care contextul e important. Nu stiu din ce dictionar ai luat ce-ai scris, dar ia uite aici:
rather than = in preference to; instead of:
I think I'd like to stay at home this evening rather than go out.
2. used to express an opposite opinion:
The ending of the war is not a cause for celebration, but rather for regret that it ever happened.
No, I'm not tired. Rather the opposite in fact.
Nu e "mai degraba", sau "mai curand"...
Sursa: http://dictionary.cambridge.org/results.as...=rather&x=0&y=0
rather than = in preference to; instead of:
I think I'd like to stay at home this evening rather than go out.
2. used to express an opposite opinion:
The ending of the war is not a cause for celebration, but rather for regret that it ever happened.
No, I'm not tired. Rather the opposite in fact.
Nu e "mai degraba", sau "mai curand"...
Sursa: http://dictionary.cambridge.org/results.as...=rather&x=0&y=0
Postat 24 October 2005 - 06:01 PM
Dictionar sau nu, scris au ba, va spun sigur. In mod normal X-ul era pe fond negru. Din cercetarile mele de pana acum, nu stiu despre nici un X pe fond rosu. O sa mai sap.
Regimentul nu avea decat vreo 8 companii... la 3 plutoane fiecare, la 5 tancuri de pluton... vreo 120 de bucati. Cautam.
Regimentul nu avea decat vreo 8 companii... la 3 plutoane fiecare, la 5 tancuri de pluton... vreo 120 de bucati. Cautam.