Pagina 1 din 1
Modelism International Nr. 5-6/2009 (118-119)
Postat 18 December 2009 - 12:45 PM
In aceasta dimineata am gasit la chiosc numarul dublu (5-6/2009) al revistei Modelism International.
Cuprins:
1. Editorial (dl. Craciunoiu anunta "aparitia machetelor injectate in plastic, deocamdata pentru export");
2. Lupta de la Chilia Veche 26 iunie 1941;
3. Opel Blitz autobuz;
4. Nava comerciala DUROSTOR;
5. Avioane fabricate la Brasov - IAR 14 si nu numai;
6. Cotul Donului-lupta pentru supravietuire;
7. LSSC ambarcatiune usoara pt. sprijinirea comandourilor SEAL;
8. White Horse nava cu zbaturi;
9. Hidrobaza Babadag in Primul Razboi Mondial - planuri cu hidroavionul Friederichshafen FF 33;
10. Salvat de pe... CATAFALC (evocarea adj. stagiar Dumitru CHERA).
Reclame si doua postere.
Iata si coperta
Cuprins:
1. Editorial (dl. Craciunoiu anunta "aparitia machetelor injectate in plastic, deocamdata pentru export");
2. Lupta de la Chilia Veche 26 iunie 1941;
3. Opel Blitz autobuz;
4. Nava comerciala DUROSTOR;
5. Avioane fabricate la Brasov - IAR 14 si nu numai;
6. Cotul Donului-lupta pentru supravietuire;
7. LSSC ambarcatiune usoara pt. sprijinirea comandourilor SEAL;
8. White Horse nava cu zbaturi;
9. Hidrobaza Babadag in Primul Razboi Mondial - planuri cu hidroavionul Friederichshafen FF 33;
10. Salvat de pe... CATAFALC (evocarea adj. stagiar Dumitru CHERA).
Reclame si doua postere.
Iata si coperta
Postat 18 December 2009 - 07:38 PM
Razeer, la 18 Dec 2009, 15:10, a spus:
esti bucuros ca ai tarabe de astea....in drumul taberei nu a mai aparut nici precedenta....
Daca tu zici ca in Bucuresti nu a mai aparut,iti dai seama ce se intampla in restul tarii !!
Eu unu'am scos revista de pe orice lista de căutare.Dacă Rodipet(sau cum dracu se mai cheama acu') mai vinde ceva la chioscuri,mai sunt doar revista cu "păsărele" - nici alea nu-s chiar aşa grozave- tipi forţoşi(care erau in forma cam secolul trecut). In rest...un mare pârţ. Aho-aho.
Postat 18 December 2009 - 07:49 PM
Postat 19 December 2009 - 09:43 AM
Longinus, la 18 Dec 2009, 19:38, a spus:
Daca tu zici ca in Bucuresti nu a mai aparut,iti dai seama ce se intampla in restul tarii !!
Eu unu'am scos revista de pe orice lista de căutare.Dacă Rodipet(sau cum dracu se mai cheama acu') mai vinde ceva la chioscuri,mai sunt doar revista cu "păsărele" - nici alea nu-s chiar aşa grozave- tipi forţoşi(care erau in forma cam secolul trecut). In rest...un mare pârţ. Aho-aho.
pot sa spun ce se intampla in galati. revista vine dupa vreo luna juma de la aparitie... nu 'inteleg' de ce dupa douazecisiceva de ani nu-mi fac abonament!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1