Postat 17 December 2009 - 09:31 AM
Daca cineva s-a simtit ofensat pt afirmatia mea, imi cer scuze aici, n-am avut intentia sa jignesc pe nimeni, am o oarecare frustrare pt ca acum 3 ani cand m-am apucat de corabie, am folosit niste spalatura d-asta alba la borcanel ramasa de la alte machete ( nu mai retin marca), iar acum am constatat ca s-a crapat si se scorojeste, si nu stiu daca pot retusa toate piesele respective, montate fiind...Daca nu aveam avantajul serviciului si a cunostintelor acumulate de-a lungul timpului, evident ca foloseam si eu ce folositi si voi...! Nu mai vreau sa reiau tema cu vopseaua mea aici, nu prea are rost, pt ca eu nu nu pot da cu pipeta...nu e firma lui tata! Z a botezat vopseaua asta ' vopsea M ', si este un topic intitulat asa la ' Materiale" . In plus, ii poti intreba pe Z si pe Wurger in particular, pt ca au beneficiat de niste mostre. Eu nu as vrea sa mai pomenesc de ea pt ca unii carcotasi ar putea interpreta ca ii fac reclama ca sa fac vanzare cu voi...Pe alte forumuri se lasa urat cu treburi d-astea. Colorimetria nu e o problema asa spinoasa, pana acum am rezolvat cateva din pretentiile lui Z, eu nu lucrez dupa codurile FS si celelalte, ci le asimilez cu RAL, NCS, si mostrarele italienilor de unde importam