Forum Machete,Modelism,Hobby: Kituri de la UM - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Kituri de la UM pareri

#1 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 01-April 09
  • Interests:Al doilea razboi mondial,Blindate si avioane militare rusesti(ww2),basket si fotbal,marsuri militare

Postat 06 December 2009 - 08:36 PM

Salutare!

As vrea sa va stiu parerile despre kiturile de la um.Sunt curios in special de larga gama de blindate rusesti ww2 pe care ni le ofera producatorul ucrainean. :-D

Va multumesc!

#2 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 07 December 2009 - 02:27 PM

Salut,
Nu ma aflu decat in posesta unui singur kit ( BT-5) pe care inca nu l-am faut dar te pot asigura ca NU e calitate short-run. E comparabila cu alte firme mai de renume.
Cele cateva review-uri pe care le-am citit zic ca-s ok. Ca asa o fi, nu stiu exact. O mica problema ar fi ca, in general, trapele sunt turnate inchise. Mai mare problema e la schita de instructiuni, e facuta cam aiurea iar inmatricularile sunt foarte vagi, imi lasa impresia de "in general erau asa" , dar asta-i doar parerea mea. Plus ca blindatele rusesti nu aveau niste inmatriculari foarte fancy. De asemenea, PE-ul inclus in kit-ul meu are niste pete de oxidare. Sper ca nu la toate e la fel. Decalurile sunt foarte faine, ai in general vreo 3-4 inmatriculari in fiecare kit. De asemenea, am vazut un Hetzer la Alba care arata foarte frumos. Intreaba-l pe modelfan, el te poate ajuta.
Poti citi mai multe pe Ontheway , daca te intereseaza un kit anume:
http://www.onthewaym...ists/umkits.htm
Cu ocazia asta, lansez si eu o intrebare referitor la kiturile UM:
Are cineva kiturile de Zis-2, Zis-3 , T-70M, Su-76/76M, si Sd.Kfz 138 Marder III ? Ma intereseaza calitatea acestora, in special la Zis-uri : cum sunt turnate? Au crew/accesorii? Cate sunt in kit?

Aceasta postare a fost editata de Messerschmitt: 07 December 2009 - 02:31 PM

#3 Useril este offline   paul 

• Membru senior
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 06-April 05

Postat 07 December 2009 - 02:46 PM

Scuze puffy si Messerschmitt ca ma bag si eu, dar nu are rost sa deschid un nou topic. Ce parere aveti de Bf-ul 109 de la ei la 1/48? Am vazut 2 review pe Aeroscale dar m-am gandit ca poate l-a facut cineva de pe forum. Nu l-am vazut construit pana acum. Multumesc.

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 07 December 2009 - 06:04 PM

Salutare!
Eu am fost foarte incantat de kiturile UM,au detalii satisfacatoare,se imbina la fix,au bavuri nesemnificative .Le-am build-uit pe marea majoritate si am fost mai mult decat multumit.Ce nu au:echipaje si accesorii .Dar vizavi de raportul pret-calitate sunt mai mult decat ok,eu personal le recomand tuturor pasionatilor de braille scale.

#5 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 01-April 09
  • Interests:Al doilea razboi mondial,Blindate si avioane militare rusesti(ww2),basket si fotbal,marsuri militare

Postat 07 December 2009 - 06:30 PM

Vezi postareapuffy, la 6 Dec 2009, 20:36, a spus:

Salutare!

As vrea sa va stiu parerile despre kiturile de la um.Sunt curios in special de larga gama de blindate rusesti ww2 pe care ni le ofera producatorul ucrainean. :pardon:

Va multumesc!

Ms mult :bang: !

Vezi postareapaul, la 7 Dec 2009, 14:46, a spus:

Scuze puffy si Messerschmitt ca ma bag si eu, dar nu are rost sa deschid un nou topic. Ce parere aveti de Bf-ul 109 de la ei la 1/48? Am vazut 2 review pe Aeroscale dar m-am gandit ca poate l-a facut cineva de pe forum. Nu l-am vazut construit pana acum. Multumesc.

Numele topicului e kituri Um so what's the problem???

Numai bine

Vezi postareapaul, la 7 Dec 2009, 14:46, a spus:

Va multumesc!!

As vrea sa va intreb care considerati ca e cel mai bun scos de um ?
:-D

Vezi postareapuffy, la 7 Dec 2009, 18:19, a spus:

Ms mult :-P !

Numele topicului e kituri Um so what's the problem???

Numai bine

Va multumesc!!

As vrea sa va intreb care considerati ca e cel mai bun scos de um ?
:pardon:

Am facut un terci cu replyurile la postari din neatentie :pint:

Imi cer scuze si promit sa fiu mai atent data viitoare :pint:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi