Pagina 1 din 1
Mark V
Postat 09 October 2005 - 11:04 AM
In sfarsit, alaturi de voi! Pana acum, m-am tot uitat (pe dupa gard :roll: ) si in sfarsit, cu putin ajutor, am reusit sa postez una dintre lucrarile mele: un Mark V, la scara 1/35, firma Interus (procurat prin intermediul d-lui Pavel).
Nu cautati noroi sau rugina pe machetele mele, nu veti gasi (l-a luat pe tot Ronin ).
Ideea mea de reprezentare a blindatelor are la baza ideea de a recreea in miniatura o mini-Kubinka...
Pentru inceput, puteti gasi aici poze ale Mark V-ului...
Nu cautati noroi sau rugina pe machetele mele, nu veti gasi (l-a luat pe tot Ronin ).
Ideea mea de reprezentare a blindatelor are la baza ideea de a recreea in miniatura o mini-Kubinka...
Pentru inceput, puteti gasi aici poze ale Mark V-ului...
Postat 09 October 2005 - 01:55 PM
Pentru inceput bun venit printre noi.
Ca realizare machetele arata foarte bine, in grijit si atent lucrate.
Se face o mare greseala, adica se confunda uzura, noroiul rugina si mai stiu eu ce cu scoaterea in avidenta a detaliilor. Sint doua lucruri total diferite.
Este adevarat, vopsirea este impecabila dar ....atit!
Am mai expus eu pe undeva teoria asta asa ca nu mai revin.
De vazut si comparat cele doua poze
Ca realizare machetele arata foarte bine, in grijit si atent lucrate.
Citeaza
Nu cautati noroi sau rugina pe machetele mele, nu veti gasi
Este adevarat, vopsirea este impecabila dar ....atit!
Am mai expus eu pe undeva teoria asta asa ca nu mai revin.
De vazut si comparat cele doua poze
Postat 09 October 2005 - 04:35 PM
Hai ca l-am gasit: http://cartula.net/modules/ipboard/index.p...=cilindru&st=30
Postat 09 October 2005 - 05:13 PM
Multumesc Z-mare,s-a mai spus ca modelele mele sunt lipsite de viata.Este o etapa in abordarea mea modelistica,aceste si alte machete pe care o sa le mai vedeti avand o oarecare vechime.M-am straduit sa merg pe acuratetea detaliului si a culorii,tancurile oricand pot fi"'inviate"
Numai de bine.Vali.
Numai de bine.Vali.
- ← Valentine II
- Blindate
- KV 1 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1