Pagina 1 din 1
BURGUNDIAN KNIGHT
Postat 08 October 2005 - 10:22 AM
Figurina este de la Miniart, cumparata de la dl. Pavel.
Per total este un kit destul de reusit, exceptand inerentele bavuri.
Am avut ceva probleme cu decalurile care s-au rupt si a trebuit sa le reconstitui cu vopsea.
Penele sunt naturale, am fugarit o gaina prin curte. Cele din kit erau prea mari si aratau foarte "artificial"
Pozele mi le-a facut un prieten care e profesionist, au iesit la rezolutie f. mare (3600x3600), pacat ca a trebuit sa le modific pt. web
Pentru mai mute detalii, intrati la galerie
burgundian
Per total este un kit destul de reusit, exceptand inerentele bavuri.
Am avut ceva probleme cu decalurile care s-au rupt si a trebuit sa le reconstitui cu vopsea.
Penele sunt naturale, am fugarit o gaina prin curte. Cele din kit erau prea mari si aratau foarte "artificial"
Pozele mi le-a facut un prieten care e profesionist, au iesit la rezolutie f. mare (3600x3600), pacat ca a trebuit sa le modific pt. web
Pentru mai mute detalii, intrati la galerie
burgundian
Postat 19 December 2005 - 08:27 PM
cei care vopsesc soldatei se pot insipra din cartile prezentate in siteul de mai jos:
http://www.historyarts.ro/carti.htm
http://www.historyarts.ro/carti.htm
Postat 20 December 2005 - 11:05 AM
Se pot inspira dar ar fi bine sa nu o faca. Nu prea sunt sigur ca e corect ce face respectivul. Vezi tigla pe cetatile dacice redesenate, ca reconstituite nu le pot spune, ei saracii nu aveau asa ceva. Si am mai prins si pe la cavaleri ceva greseli.
Ceea ce se poate folosi destul de bine, ca nu prea sunt dovezi cum aratau, sunt tipurile de fortificatii, in special cele vechi.
Ceea ce se poate folosi destul de bine, ca nu prea sunt dovezi cum aratau, sunt tipurile de fortificatii, in special cele vechi.
Postat 20 December 2005 - 08:17 PM
cred ca se refera la cartile despre Vlad Tepes si Mircea cel Batran.
Am gasit niste referinte intr-o carte descarcata de pe net, tocmai despre burgunzi, ar fi fost bine daca o aveam inainte de a termina figurina. Culorile corespund, dar schema de vopsire este un amalgam al mai multor uniforme folosite de burgunzi, de la scutieri, cavaleri, arbaletisti si terminand cu blazonul adaptat dupa cel al cetatii.
Oricum, la urmatoarea (daca dl Pavel va mai aduce si altceva) voi cauta mai atent referinte.
P.S. E bine de stiut ca si cei de la Miniart au probleme cu "inmatricularile"
Am gasit niste referinte intr-o carte descarcata de pe net, tocmai despre burgunzi, ar fi fost bine daca o aveam inainte de a termina figurina. Culorile corespund, dar schema de vopsire este un amalgam al mai multor uniforme folosite de burgunzi, de la scutieri, cavaleri, arbaletisti si terminand cu blazonul adaptat dupa cel al cetatii.
Oricum, la urmatoarea (daca dl Pavel va mai aduce si altceva) voi cauta mai atent referinte.
Postat 21 December 2005 - 09:51 AM
panzerseba, la Dec 20 2005, 08:17 PM, a spus:
Da, se pare ca pentru a nu risca sa-i dea in judecata cei dupa care copiaza, schimba heraldica, astfel ca te trezesti cu o frumusete de neamt cu blazonul unui englez, etc.
Ce carte ai gasit? Osprey?
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 21 December 2005 - 09:53 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1