Pagina 1 din 1
celula modelistilor de Alba Iulia de Alba Iulia informare
Postat 29 November 2009 - 08:17 AM
Salut,
suntem mebrii celulei de modelisti din Alba iulia , si dorim ca participantii la salonul international de la alba Iulia sa ne trimita poze cu lucrarile lor spre a fi postate pe site-ul nostru.
de asemenea am demarat un proiect prin care vom organiza club de tineri machetisti in cadrul unei scoli din alba Iulia. probabil in timp o sa cerem si ajutorul unora dintre voi.
cine vrea sa vada cate poze si materiale media despre salonul de la Alba Iulia sa intre pe www.diorame.piczo.com
Va saluta
Americanul
suntem mebrii celulei de modelisti din Alba iulia , si dorim ca participantii la salonul international de la alba Iulia sa ne trimita poze cu lucrarile lor spre a fi postate pe site-ul nostru.
de asemenea am demarat un proiect prin care vom organiza club de tineri machetisti in cadrul unei scoli din alba Iulia. probabil in timp o sa cerem si ajutorul unora dintre voi.
cine vrea sa vada cate poze si materiale media despre salonul de la Alba Iulia sa intre pe www.diorame.piczo.com
Va saluta
Americanul
Postat 29 November 2009 - 07:15 PM
americanul, la 29 Nov 2009, 08:17, a spus:
Salut,
Va saluta
Americanul
Va saluta
Americanul
Confirm spusele colegului in legatura cu implicarea membrilor celulei de la Alba in activitatea de initiere a unor copii de la una din scolile din localitate.
Site-ul www.diorame.piczo.com se vrea a fi o completare a celorlalte site-uri de specialitate. In consecinta reinoiesc apelul facut catre toti cei care vor sa ne sprijine in dezvoltarea lui.
Va multumim.
Hind
Postat 01 December 2009 - 10:22 AM
Postat 01 December 2009 - 03:09 PM
americanul, la 1 Dec 2009, 10:22, a spus:
mabucur s avad ca sunt si altii interesati de initiativele noastre.Astept semnalele si fotografiile pe care le tot cer.sper sa reusesc sa fac foto de 1 decembrie de la Alba Iulia si sa le postez.
1 decembrie Alba Iulia:
americanul, la 1 Dec 2009, 15:04, a spus:
1 decembrie Alba Iulia:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1