Bungee Jumping Valea Loarei - 1944
Postat 03 December 2009 - 10:32 AM
Vehiculul imi place dar merita niste poze separat din mai multe directii pentru edificarea modelistului spectator (chibitz).
Figurinul atarnat sta intr-adevar cam relaxat. Trebuie sa iti iei inima in dinti sa faci niste conversii mai anatomice.
Postat 03 December 2009 - 06:54 PM
Tot Alexie e, da schimba mereu palaria, ca sa ne ia prin surprindere. Si nuş' cum face, dar ii reuseste!
Postat 05 December 2009 - 07:45 PM
Postat 08 December 2009 - 01:36 PM
wurger, la 3 Dec 2009, 10:32, a spus:
Vehiculul imi place dar merita niste poze separat din mai multe directii pentru edificarea modelistului spectator (chibitz).
....................................
Contrar celor afirmate de Michael_Wittmann si alexie este afectat de lene, cu atat mai grav cu cat acest flagel il loveste imediat dupa gatarea unei lucrari (adica dupa postarea in forum). Ma amagesc cu gandul ca mici retusuri, reparatii si stergeri drastice de praf se vor efectua cu ocazia vitrinelor (posibil sa fie inainte de pensie).
Despre foto...am scos maxim din "sapuniera", ramane sa amanam pictorialul cu ocazia unei intalniri, expozitii sau concurs.
crios, la 3 Dec 2009, 15:57, a spus:
Bafta!
Cordelina este ata chirurgicala inmuiata in tus maroniu si alte zemuri colorate. Initial (la nivel de viziune) vroiam sa incerc un fir tras la cald dar laure m-a temperat.
Multumesc pentru atentia acordata si evidentierea virtutiilor ascunse modest in userul alexie si lucrarile sale.
Postat 08 December 2009 - 11:09 PM
am si eu o intrebare catre cei mai experimentati in lucrul cu figurinele.
dupa vopsire vine lac lucios. corect? cat timp se lasa la uscat pana la wash?
se poate face wash cu ulei cu ajutorul terebentinei?
cat se lasa la uscat pana la aplicarea lacului mat?
multumesc
Postat 10 December 2009 - 12:12 AM
octav_x, la 8 Dec 2009, 23:09, a spus:
1. dupa vopsire vine lac lucios. corect? cat timp se lasa la uscat pana la wash?
2. se poate face wash cu ulei cu ajutorul terebentinei?
3. cat se lasa la uscat pana la aplicarea lacului mat?
multumesc
1. nu neaparat lucios, dar recomandabil acrilic. se usuca imediat - e vorba de minute:
2. nerecomandat - in functie de producator, poate ataca suportul:
3. nu mai sisti nimic daca lasi o zi.
Intrebarile astea s-au mai pus, iar raspunsurile s-au mai dat.
Postat 10 December 2009 - 02:33 AM
Am inteles rezistenta ta de a mai face ceva la o lucrare pe care ai declarat-o terminata.
Mentionezi pe parcursul etapelor de lucru ca folosesti Future. Daca ai aplicat Future cu aerograful cu ce l-ai diluat? Dupa aplicare, cu ce substanta ai curatat aerograful?
Felicitari pentru toate cele realizate si prezentate in legatura cu planificarea si executia acestei diorame mai putin pentru rezistenta ta de a o finaliza.
Postat 12 December 2009 - 08:15 PM
Postat 28 December 2009 - 12:18 AM
Nu am mai intrat de ceva vreme...si pe la "Recenzii" vad Bungee jumping, arunc o privire si vad Puma pe pod, foarte frumos lucrat, n-am cuvinte.
O adevarata opera ti-a iesit !
Felicitari