Forum Machete,Modelism,Hobby: Salut - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Salut

#1 Useril este offline   andevil 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 November 2009 - 09:20 PM

Buna seara si bine v-am gasit! Numele meu este Alex, locuiesc in Bucuresti si de copil am crescut printre machete ale avioanelor, unchiul meu fiind pilot. De mic mi au placut si mi am dorit sa ajung pilot. Fiind nou printre "machetisti" insa cu pasiunea in sulfet de ceva vreme, va rog sfaturi, magazine, ceva tuturiale pentru incepatori orice ajutor e binevenit. Multumesc!

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 24 November 2009 - 12:13 AM

Bine ai venit.
Apuca-te de ceva ca sa putem sa-ti dam sfaturi.
Magazine: Machete.ro - pe net, pe Pantelimon si pe......La subsol la Muzeul militar.
Aici, la rubrica Vanzari - Cumparari. Si pe marele si nesfarsitul internet.

Cel mai bine ar fi sa vezi pt. inceput multe poze sau chiar modele pe viu si sa te hotarasti la ce scara vrei sa lucrezi si ce subiecte.
Apoi iti iei un kit si cateva scule si purcezi la a pune intrebari sau inveti de unul singur.

#3 Useril este offline   andevil 

• Nou venit
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 November 2009 - 09:38 PM

wurger, la 24 Nov 2009, 00:13, a spus:

Bine ai venit.
Apuca-te de ceva ca sa putem sa-ti dam sfaturi.
Magazine: Machete.ro - pe net, pe Pantelimon si pe......La subsol la Muzeul militar.
Aici, la rubrica Vanzari - Cumparari. Si pe marele si nesfarsitul internet.

Cel mai bine ar fi sa vezi pt. inceput multe poze sau chiar modele pe viu si sa te hotarasti la ce scara vrei sa lucrezi si ce subiecte.
Apoi iti iei un kit si cateva scule si purcezi la a pune intrebari sau inveti de unul singur.

Gata, primul kit l am luat. Zvezda IL-2 Stormovik scara 1/72. Acum nu stiu ce vopsea sa mi iau, adica am vazut de la Tamiya spray care sunt destul de scumpe insa au cantitate mare, si ar elimina si problema pensulei, sau sa mi iau am vazut seturi cu mai multe culori , nici nu stiu. Am vazut si kituri ce au si vopseaua, erau de la Revell, aveau vopsea si pensula, le cunoasteti, se merita? In week end imi procur cele necesare, asa ca va rog sfaturi si mai ales ponturi. Student sunt si latura materiala e si ea un mare criteriu

#4 Useril este offline   CristianD 

• Membru senior
  • Postari: 117
  • Inregistrat: 12-March 09

Postat 26 November 2009 - 08:45 AM

cu vopsea la spray poti sa dai stratul de baza, (eventual un primer = grund) . tot la pensula o sa ajungi pentru camuflaj si detalii !

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi