Home Resin Depot
Postat 03 April 2011 - 03:44 PM
Multumesc!
Kitul Fujimi ne este foarte placut de construit dar rezultatul seamana destul de bine cu elicopterul.
Gopo daca vrei te pot ajuta cu ceva componente pt un 317 (eventual sa facem o serie limitata).
In curand sper sa fac si o serie de Pume 1:48(1:50 mai exact)
Kitul Fujimi ne este foarte placut de construit dar rezultatul seamana destul de bine cu elicopterul.
Gopo daca vrei te pot ajuta cu ceva componente pt un 317 (eventual sa facem o serie limitata).
In curand sper sa fac si o serie de Pume 1:48(1:50 mai exact)
Postat 23 May 2011 - 05:14 PM
Mi-am promis ca intr-o zi o sa ma ocup si de blajinul Ben- L 29 Delfin on avion de scoala foarte bun dar care acum este depasit moral... Macar la zbor cu alea care intrau la zbor cu alea terminam , lucru care nu-l pot zice si despre "cutting edge technology". Macheta 1:48 este o placere sa o asamblezi iar cabina este numai buna pt cat se vede inauntru detaliile externe sunt multumitoare , poate niste nituri mai puteau sa o inbunatateasca semnificativ . Sper ca peste un an pe vremea asta sa va pot spune acelasi lucru sin despre macheta lu' "cutting edge technology" la aceeasi scara.
Postat 01 July 2011 - 09:32 PM
Cat de cat pe final sau... nu.
Macheta avea nevoie de o cantitate destul de mare de plumb in bot asa ca am invelit baia cockpitului in plumb si cred ca am exagerat un pic, acum singura problema este sa tina furca trenului de aterizare anterior.
Inca ma gandesc daca sa-l fac scorojit si muncit sau proaspat RK-ruit.
Asamblarea este usoara (asa ca sigur o sa mai fac vo 3-4) dar pe burta e de munca.
Macheta avea nevoie de o cantitate destul de mare de plumb in bot asa ca am invelit baia cockpitului in plumb si cred ca am exagerat un pic, acum singura problema este sa tina furca trenului de aterizare anterior.
Inca ma gandesc daca sa-l fac scorojit si muncit sau proaspat RK-ruit.
Asamblarea este usoara (asa ca sigur o sa mai fac vo 3-4) dar pe burta e de munca.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 01 July 2011 - 09:35 PM
Postat 07 November 2011 - 01:45 PM
O singura carcoteala... vezi zonele rosii de la capetele de plan http://www.roaf.ro/r...lerie/l29/6.htm
In rest...
In rest...
Postat 05 December 2011 - 05:34 PM
grek, la 05 December 2011 - 01:44 PM, a spus:
Trebuie sa caut prin arhiva pozele cu ultimul L 29 care a zburat (de la Boboc la Baneasa). Atunci am facut un walkaround si am pozat o gramada de detalii. E posibil ca si dunga rosie de pe fuselaj sa fie intrerupta in partea de jos.
Da un zoom, intrerupta.
La eleroane e gresit .... pe eleron nu este vopsit rosu
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 05 December 2011 - 05:36 PM
Postat 06 December 2011 - 04:04 PM