saber, la 25 Apr 2011, 09:00, a spus:
Hi prieteni,
I could not work with alclad paints....but you done it very well.. good looking NMF

Hi Saber, thanks! Well, this is my first plane painted almost completlly with alclad paints. Unfortunatlly i was also a bit dissapointed with Alclad 106 ( white aluminium ) because two things : it makes build-up like sand in complex places (between radiator intake and the wing ) or every where is an 90° angel. But this could be corected by sanding with fine wet sandpaper ( 2000). After this you need to pass one more time with extreme low pressure over this places. In two places was impossible to get the right rezult, so i masked the panels outside and painted with with TS 30 from Tamiya. The Color of this paint match 99% with Alclad White Aluminium. But to my surprise, the Alclad 106 paint darkens lightly after you spray acrilic gloss clear. The Tamiya paint remain the same.
norbi, la 25 Apr 2011, 09:07, a spus:
Impecabil lucrat

, FELICITARI! Doar ca D-ul e mai frumos
Mai ai mustanguri? Ca tare vrem sa mai vedem.
Salut Norbi, nu este impecabil dar m-am straduit sa-l scot cit mai bine. Din pacate nu sunt 100% multumit doarece dupa vopsire si lacuire anumite zone lipite si chituite au "lucrat" putin, si am fost dezamagit cind am vazut chestia asta pentru ca ma lasat mahetei mult timp sa se usuce . Deci nu am fortat. Lucrul bun la acest kit au fost fotoinciziile, macheta asta are cel mai frumos bord din toate Mustangurile si decalurile care au fost ... nu am cuvinte de lauda!
H-ul este urit cu trenul de aterizare scos, dar escamontat arata la fel de bine ca P 51 D. Este chiar putin mai suplu, mai zvelt! Cu siguranta stii ca H-ul a fost cel mai rapid avion de serie cu elice cu peste 780 Km/h! Eu m-am obisnuit cu forma si imi place.
Alte kit-uri Mustang nu mai am, trebui sa cumpar. Ma gindesc la un Reno Racer foarte greu de realizat :