Salut am vazut cateva discutii despre IAR 330 Puma Socat sau varianta M , tin sa va spun ca am zburat cu amandoua , dar cel mai mult sa zic m-a impresionat socatul ...stiu ca Pumele sunt elicoptere foarte vechi pe care Romania inca le considera noi ..
Acum sa va zic problema mea :
Tata trebuie sa iasa la pensie .. in curand nu stiu cand . , as dori sa mi se faca oferte pentru un IAR330 Puma- M sau Socat . am vaz ca nu e prea raspandit pe aici si .. sper sa se gaseasca cineva sa`l vanda .. Multumesc .
ma puteti contacta pe messenger : afry_yo
Le: am vaz ca zicea cineva ca un IAR330 Puma nu poate sa faca un looping .. tin sa spun ca am vazut cu ochii mei un puma socat facand un 3/4 looping , sa zic asa .. venind la o inaltime de 10 deasupra marii , aproape de faleza a tras de mansa si l-am vaz undeva la 50 de m cu o intoarcere din autorotatie.. deci ?
daca mai vrea cineva poze cu socat am cu zecile .. le pot da pe mess.. Multumesc ..
Le3: un video care ma face mandru ca am un tata aviator !!! http://www.youtube.c...sds&feature=fvw
Pagina 1 din 1
CUMPAR IAR 330 PUMA -M SAU sOCAT
Postat 23 November 2009 - 01:47 PM
<<Le: am vaz ca zicea cineva ca un IAR330 Puma nu poate sa faca un looping .. tin sa spun ca am vazut cu ochii mei un puma socat facand un 3/4 looping , sa zic asa .. venind la o inaltime de 10 deasupra marii , aproape de faleza a tras de mansa si l-am vaz undeva la 50 de m cu o intoarcere din autorotatie.. deci ? >>
Arata acest topic
Pagina 1 din 1