COLECTIA DE UTILAJE & CAMIOANE
Postat 21 November 2009 - 10:53 PM
Nu sunteti singurii . Si eu faceam d-astea cand eram mai mic. Dar nu erau asa de detaliate. Am pe la tara o cutie plina cu tractoare, combine, camioane etc. Mie imi placea sa-mi fac ferme :) . Si acu mai recent mi-am dat seama ca le faceam toate cam la scara 1:87 :).
Postat 25 November 2009 - 01:37 AM
colectia continua cu un autocar "atlassib" ,un iveco daily "coca cola" si un monster truck .as mai avea in colectia mea doua avioane doua elicoptere un tramvai si ce a mai ramas dintr un tren si sper ca nu se supara nimeni daca o sa le postez aici pentru a nu deschide alte topice in aviatie respectiv in feroviar
Postat 04 December 2009 - 04:06 AM
Astazi este ultima serie de poze din ,,old colection" urmand apoi sa prezint si celalta colectie care toata incape intrun tub de medicamente ceva f f foarte mic ...deci urmatoarele poze un avion de vanatoare unul de pasageri un elicopter si ce a mai ramas dintr un tren ele fiind unele din cele mai slab realizate in 'viteza' si o mica poza de grup ,toate modele sunt desenate si realizate de mine dupa modele existente si modele imaginare sper ca nu vam plictisit
Postat 16 December 2009 - 01:22 AM