Aceasta postare a fost editata de marhaba: 19 November 2009 - 03:09 PM
Tiger I Final Version 1/48
Postat 19 November 2009 - 04:42 PM
Postat 19 November 2009 - 09:41 PM
Prezentarea e exceptionala.
De unde ai ghilotina aia pentru stiren?
Daca pui PE-uri la 1/48 ma incapatanez sa pun si eu la amandoua ca ma lenevisem si vroiam sa las toate sistemele de prindere din plastic.
Senilele le lasi asa?Sau dai gaurile in dinti?Parca au si prea multe elemente, sau roata intinzatoare nu le intinde destul.
Ce inmatriculare o sa folosesti?
Aceasta postare a fost editata de tgr: 19 November 2009 - 09:56 PM
Postat 19 November 2009 - 10:12 PM
tgr, la 19 Nov 2009, 21:41, a spus:
De unde ai ghilotina aia pentru stiren?
Daca pui PE-uri la 1/48 ma incapatanez sa pun si eu la amandoua ca ma lenevisem si vroiam sa las toate sistemele de prindere din plastic.
Senilele le lasi asa?Sau dai gaurile in dinti?Parca au si prea multe elemente, sau roata intinzatoare nu le intinde destul.
Ce inmatriculare o sa folosesti?
Gilotina e una veche pentru taiat fotografii , iar PE-le am sa le pun sigur. Nu numai ca am sa le pun dar am sa-i fac aparatorile de noroi si aparatorile esapamentelor din tabla.
Senilele sunt puse provizoriu doar pentru foto. In final, dupa ce le voi vopsi, le voi intinde . Cred ca au una sau doua patine in plus. Nu o sa dau gauri in dinti pentru ca nu e necesar. Voi face inmatricularea de GrossDeutschland iar masina respectiva era dotata cu senile cu dinti plini.
Este posibil sa ma insel cu dintii senilelor. Oricum nu-i gauresc pentru ca la scara asta si la forma si dimensiunea gaurilor din dintii senilei de Tiger, nu are rost. Masina e cea din poza de mai jos si dintii par plini (?!)
Aceasta postare a fost editata de marhaba: 19 November 2009 - 10:33 PM
Postat 20 November 2009 - 03:04 AM
Uite-l aici in timp ce-l incalta cu senilele de "combat" .
Probabil venise de curand pe front.
Aceasta postare a fost editata de tgr: 20 November 2009 - 03:05 AM
Postat 20 November 2009 - 09:26 AM
tgr, la 20 Nov 2009, 03:04, a spus:
Uite-l aici in timp ce-l incalta cu senilele de "combat" .
Probabil venise de curand pe front.
Ai dreptate. Dar cum spuneam, daca macar gaurile din dinti ar fi fost rotunde, poate ca incercam sa-i gauresc. Avind in vedere ca dintii senilelor din plastic au 2,5-3mm inaltime cu totul, mi-e teama ca doar voi strica senilele.
Aceasta postare a fost editata de marhaba: 20 November 2009 - 09:31 AM