Din cite am vazut, piesele de baza (aripa, fuselajul) au fost "imprumutate" de la kitul Heller/Airfix , care in afara de faptul ca era in pozitiv, era un kit excelent. Trasate in negativ si sprijinite de piese noi pentru coafa, elice, roti si alte accesorii , dau un kit destul de bun de "k".
Din nou, nu prea avem alternative, putem grava Hellerul sau modifica destul de mult un G10 de la Revell, la care oricum vom avea de facut modificari multicele sa-l aducem macar in stadiul de G10 corect...
Kitul A-model sta prost la capitolul cockpit, piese transparente si turnare. Inca un inconvenient ar fi ca tevile de esapament sint turnate odata cu fuselajul (Ca si la heller), nu separat cum eram obisnuit la alte messere, asa ca arata cam ciudat.
Desi se trage clar din Heller, e un pic mai mic...(1.5-2 mm la aripa si fuselaj) totusi nu deranjeaza.
Subscriu la ce a spus Z, messerele de la A-model fac toti banii, eu nu mai stiu cite am (peste 30) ...poate numai "e"ul e acum putintel depasit, odata cu aparitia Parcmodelelor.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 02 October 2005 - 09:14 PM