T 34/85 Mod. 1944 Zvezda 3533 1/35
Postat 15 November 2009 - 05:01 PM
1. Cele 2 bare de infanterie din spatele turele, de la cele 2 capace, au trebuit lipite cu 1 cm mai in spate decat locul indicat in schema.
2. Senilele din vinil nu se prind brea bine, sunt cam scurte, drept urmare stau intinse la maxim si nu ating galetii. M-am gandit sa le lipesc de galeti.
3. Kit-ul iti da 2 cutii pt munitie(cel putin asa seamana), dar nu indica nicaieri unde ar trebui puse.
4.Acea bara bifurcata de deasupra capacului din spate dintre cele 2 tevi de esapament(ce exprimareee ), nu este prea bine indicat locul unde ar trebui lipita.
5. Si problemele continua...
Acum pozele:
Postat 15 November 2009 - 06:03 PM
pentru cutiile de munitie trebuie sa alegi tu o locatie si un sistem de prindere, consulta poze de arhiva ! vezi cum ar fi putut ancora cele 2 cutii , impreuna cu o prelata de ploaie, ceva efecte personale !
cat despre senile .sunt groaznice ! o sa fie o provocare sa le dai o forma , iti recomand produse AM ! spor la lucru , arata bine kitu-ul de la zvezda, imi place textura rugoasa a turelei turnate ! despre zona din spate a tancului nu stiu, o sa verific ce documetatie am eu poate gasesc un raspuns!
Postat 15 November 2009 - 06:33 PM
o mica obiectie ! manerele atasate de turela trebuiesc aliniate!
Postat 15 November 2009 - 09:22 PM
http://www.youtube.c...h?v=cOJkUpDe90Q
Postat 16 November 2009 - 09:19 PM
Postat 16 November 2009 - 09:44 PM
Postat 16 November 2009 - 09:50 PM
Dupa ce s-a uscat si fixativul ala,bagi o mana de alb mat(din spray),iar dupa ce s-a uscat si albul,iei o periuta de dinti,o inmoi in apa si te pui pe frecat - vreau sa zic tancul. O sa vezi cum "pleaca"vopseaua alba si ramane verdele de dedesubt.
Asa se face un "alb de mascare" - simplu ca ziua buna.
Erata: fixativ de păr
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 16 November 2009 - 09:58 PM
Postat 16 November 2009 - 09:59 PM
Acum,decat sa ma chinui sa dau vopseaua jos, sa refac tot, mai bine o vopsesc asa in continuare si urmatoarea o voi face corect, omul din greseli invata!
Postat 30 November 2009 - 09:12 AM
Postat 12 December 2009 - 12:39 PM
Acum "neshte" poze:
Postat 12 December 2009 - 01:23 PM
Verdele e verde,aia vad(ca de ce e taman verdele ala,nu mai conteaza).
Da' ia zi-mi si mie: de ce ai folosit Chrome silver pe la muchii?
Ai vazut tu,tanc "cromat" ?
Pen'ca atunci cand o sa freci" verdele,albul si toate alea,o sa-ti apara dedesubt ditai bijuteria cromata pe la colturi.
Io zic asa: schimba cromul ala(adica da peste el) cu "fier"-adica o nuanta de "metal silver" care va sa zica;cel mai aproape de adevar ar fi un "gun metal".Pe urma mai vedem cum si ce.
Daca crezi ca te tine,aplica cea mai extra reteta:dupa ce ai vopsit toata jucareaua-adica esti la finish cu "colorile" -da-i o tusa de "metal=otel" cu un creion 6B(e bun si un 4B) pe muchii ;sau mai bine foloseste un grafit de desen(tot 6B).
O sa-ti iasa un "otel" de n-au vazut rusii la viata lor.
Postat 12 December 2009 - 01:30 PM