Pagina 1 din 1
Panther A 1/35 Tamiya
Postat 15 November 2009 - 06:11 PM
1.frumos zimm, dar sunt curios daca chiar se folosea modelul acesta pe Panthere ! ai poze din care se observa modelul acesta?
2.grilele de protectie peste gurile de aerisire nu sunt ?
3.interiorul tevii nu era dunkelgelb !
4. incearca sa faci pozele cu functia macro on! e butonul acela cu o pictograma in forma de floare ! se vor observa detaliile mult mai bine ! incearca cum a zis si marhaba , sa fotografiezi mai de aproape detaliile, neaparat cu functia macro , care permite aparatului sa focalizeze la distante mici!
este critica constructiva !
2.grilele de protectie peste gurile de aerisire nu sunt ?
3.interiorul tevii nu era dunkelgelb !
4. incearca sa faci pozele cu functia macro on! e butonul acela cu o pictograma in forma de floare ! se vor observa detaliile mult mai bine ! incearca cum a zis si marhaba , sa fotografiezi mai de aproape detaliile, neaparat cu functia macro , care permite aparatului sa focalizeze la distante mici!
este critica constructiva !
Aceasta postare a fost editata de magica: 15 November 2009 - 06:14 PM
Postat 15 November 2009 - 09:24 PM
Dar problema este calitatea acestui chit Tamiya,daca ar fi sa fac comparatie cu un alt panther la aceasta scara,diferenta este foarte maresi ma apuca groaza sa le vad inpreuna
nu-mi dau seama de ce mai este acest chit pe piata si de ce nu este retras
o monstozitate
o monstozitate
Panther TA-35065,sa va feriti de el
o monstozitate
o monstozitate
Panther TA-35065,sa va feriti de el
Postat 15 November 2009 - 09:25 PM
Claudiu, la 15 Nov 2009, 21:21, a spus:
Dar problema este calitatea acestui chit Tamiya,daca ar fi sa fac comparatie cu un alt panther la aceasta scara,diferenta este foarte maresi ma apuca groaza sa le vad inpreuna
o monstozitate
o monstozitate
o monstozitate
o monstozitate
De ce mai exista kitul italeri atunci cu toate greselile care le are inca este foarte bine vindut, si D si A si bergepanther, si Jagdpanther , primul meu panther cumparat cu ani buni de tot in urma a fost un A de la italeri care il am si acum in vitrina si ma uit cu placere la el defiecare data, si e facut si a la sven hassel , deci
Postat 15 November 2009 - 10:17 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1