Blast Models.com -sau "filiera franceza"
Postat 27 November 2009 - 10:56 AM
Scotienii au probleme cu "cimpoaiele"?
Bine,o sa-i intreb.
Pana atunci tine te rog "la cald" topicul acesta,poate mai vor si altii sa cumpere cate ceva.Vad ca francezii sunt bine garnisiti,mai ales la pe-uri,tevi de metal si alte acareturi mici.Nici la kituri nu stau rau,sau ma rog,mult mai bine decat altii.
Bine,o sa-i intreb.
Pana atunci tine te rog "la cald" topicul acesta,poate mai vor si altii sa cumpere cate ceva.Vad ca francezii sunt bine garnisiti,mai ales la pe-uri,tevi de metal si alte acareturi mici.Nici la kituri nu stau rau,sau ma rog,mult mai bine decat altii.
Postat 28 November 2009 - 08:18 PM
Eu ies,daca Adler-ul nu mai este disponibil la ei;oricum Danus vaneaza unul prin lumea larga(probabilitatea de a-i cadea unul in catare,creste considerabil.Din cate am vazut Kfz 13 de la Bronco,este dorit cam peste tot.Banuiesc ca asiaticii nu prididesc sa-l "tipareasca" )
Magica,vezi ca esti"asteptat" in topicul/comenzi pe Accurate Armour;maine seara pleaca o comanda acolo,pe urma...
Magica,vezi ca esti"asteptat" in topicul/comenzi pe Accurate Armour;maine seara pleaca o comanda acolo,pe urma...
Postat 31 December 2009 - 05:56 PM
Salutare Danus Maximus.
Nu este(poate)cel mai potrivit moment,dar te rog,cu prima ocazie-in "douazeci-zece" -da o comanda pe Blast Models.com.
Se apropie un evenimet personal(si irepetabil)in viata mea si mi-as face cadou Frumusetea asta
Multumesc si La Multi Ani.
Nu este(poate)cel mai potrivit moment,dar te rog,cu prima ocazie-in "douazeci-zece" -da o comanda pe Blast Models.com.
Se apropie un evenimet personal(si irepetabil)in viata mea si mi-as face cadou Frumusetea asta
Multumesc si La Multi Ani.
Postat 08 February 2010 - 08:45 PM
Salve Danus.
Oricat incerc sa ma domolesc,francii nu ma lasa.
Uite:acuma au gasit alt "casus beli"
Peugeotul asta.
Ce zici?ma ajuti sa-i rapun?
Oricat incerc sa ma domolesc,francii nu ma lasa.
Uite:acuma au gasit alt "casus beli"
Peugeotul asta.
Ce zici?ma ajuti sa-i rapun?
Postat 08 February 2010 - 09:13 PM
Da l-am primit este ok si le-am adugat deja in stiva.
Totusi.Am vazut ca Peugeot-ul DMA a fost dat in productie(din nou) de catre cei de la Azimut.Kitul este mult superior celui de la FM(Fonderie Miniature).Asa ca te intreb,cu astia
http://www.phpshopxml.com/azimut.shop/CID/...opCurrency/EURO
putem sta de vorba?
Prefer mult mai bine kitul Azimut mai ales ca l-au bagat la promotie(este resin).
Daca sunt confrati doritori si ei sa-mi stea alaturi,e foarte bine,daca nu ma leg de-un "stand alone".
Si ca sa fiu mai concludent,pentru alti doritor:
priviti sectiunea "oferte speciale" poate va intereseaza ceva de acolo
Adica ASTA !!!
Totusi.Am vazut ca Peugeot-ul DMA a fost dat in productie(din nou) de catre cei de la Azimut.Kitul este mult superior celui de la FM(Fonderie Miniature).Asa ca te intreb,cu astia
http://www.phpshopxml.com/azimut.shop/CID/...opCurrency/EURO
putem sta de vorba?
Prefer mult mai bine kitul Azimut mai ales ca l-au bagat la promotie(este resin).
Daca sunt confrati doritori si ei sa-mi stea alaturi,e foarte bine,daca nu ma leg de-un "stand alone".
Si ca sa fiu mai concludent,pentru alti doritor:
priviti sectiunea "oferte speciale" poate va intereseaza ceva de acolo
Adica ASTA !!!
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 08 February 2010 - 09:23 PM