Pagina 1 din 1
AN-2 In categoria Hobby
Postat 06 November 2009 - 05:47 PM
Salutatri tuturor! Am placerea sa va prezint primul meu desen ce are ca subiect un avion. Dupa cum spune si numele topicul, avionul este AN-2. Nu ma bag in detalii caci voi stiti cu mult mai mult ca mine despre acest avion. Asa, din "sfera mea de lucru" poat sa spun ca desenul l-am inceput luni, 2 noiembrie si l-am terminat astazi. Putea sa merga si mai repede, dar pe urma luam nota mica la teza .
Va multumesc mult pt vizualizare!
Nae
Va multumesc mult pt vizualizare!
Nae
Postat 06 November 2009 - 06:12 PM
norbi, la 6 Nov 2009, 17:54, a spus:
FOARTE FRUMOS DESENUL!!! Felicitari, daca l-ar vedea un fost pilot pe an-2(nea Sandu) ,actualmente a iesit la pensie, ai ramane fara el cu siguranta:))
Felicitari!!!
Felicitari!!!
Pai daca il cunosti pe Nenea Sandu spune-i ca sunt dispus sa il dau.Ar fi o mare onoare pt mine. Si nu in ultimul rand multumesc foarte mult pt aprecieri!
Postat 06 November 2009 - 11:51 PM
Bravo Tazz-ule,desi ai ceva greseli lucrarea ta imi place...ai putea s-o refaci,sau fa altceva,asa deprinzi tehnica,lucreaza cat mai mult si incearca sa pastrezi proportiile si perspectiva
Spor si numai bine
Oare asta este modelul dupa care ti-ai facut lucrarea?(poza cred ca este de pe romanian spotters)
Spor si numai bine
Oare asta este modelul dupa care ti-ai facut lucrarea?(poza cred ca este de pe romanian spotters)
Aceasta postare a fost editata de axor: 06 November 2009 - 11:51 PM
Postat 07 November 2009 - 10:49 AM
Multumesc foarte mult pt aprecieri cat si pt critici. Ce-i drept cu perspectiva m-am amarat foarte mult (prima data imi iesise coada cotita ).Avand in vedere ca este primul desen ce are ca subiect un avion, cred ca m-am descurcat cat de cat onorabil. Tocmai mi-am deschis apetitul asa ca pot sa spun "La mai mare!"
Arata acest topic
Pagina 1 din 1