AdyAero
1. Imprimanta e setata la rezolutia maxima pe care aceasta o permite (2400 dpi). Imprimanta nu este Ink Jet, e... "laser tata".
2. Mecanica imprimantei nu-mi prea permite sa tiparesc fasii inguste. Adica sa tai coala A4 - de fapt Letter - in n bucati. Nu pot alimenta imprimanta din sertar, deci folosesc optiunea... cum sa spun... "de sus" (in cazul meu "de jos"). Unde mai pui ca nici artworkul nu prea e generos.
Intre timp, folosind rebuturile obtinute, am constatat niste lucruri care m-au dezamagit profund:
Am folosit stelele din partea de jos. Asa cum le vedeti in imagine, tot asa arata si print-ul.
1. Pe suprafata vopsita negru mat sau lucios, practic decalul (steaua) este invizibil. In ambele cazuri silvering cat cuprinde.
2. Pe o suprafata de baza vopsita cu aluminium (lucios) + pete de vopsea de diferite culori (mate), silvering insesizabil - si in zona lucioasa si in zona mata - dar rosul este semnificativ afectat de ceea ce se afla dedesubt.
Adicatelea cum ar veni, ce este printat e taaare "transparent".
P.S. Am incercat sa fac niste poze, dar la lumina artificiala nu se vede nimic. Incerc sa revin luni cu poze facute la lumina zilei.
Aceasta postare a fost editata de eugen: 06 November 2009 - 08:12 PM