Forum Machete,Modelism,Hobby: Sef Viking - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sef Viking Un tip ursuz

#1 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 05 November 2009 - 11:06 AM

Omu asta sigur nu avea intre preocupari sahul.
Comanda, sau mai bine zis se tineau dupa el cativa insi de aceeasi teapa si plecau de "acasa" cu un drakar relativ modest (criza de atunci) catre Irlanda sau ce le iesea in cale si nu facea valuri.
De acolo "cumparau" inele si ce le mai trebuia si daca aveau timp se mai opreau pe faleza la una mica.
Probabil ca mirosea a peste amestecat cu caine plouat si nu iubise in viata lui pe nimeni in acceptiunea pe care o avem azi pentru iubire.
Ca orice intreprinzator, avea copii dar nu stia ce note au la scoala, folosindu-i (pe astia mici) doar cand il manca pe spate.
Acum tocmai a mai vizitat o comunitate si artistul expeditiei l-a rugat sa stea frumos sa-i faca o poza.
La gat are ciocanul lui Thor iar pe degetele doua inele. Pe aceeasi mana prezinta si o bratara de alama. Deci o duce bine.

Figurina este de origine dubioasa dar a fost bine turnata si este originala (ruseasca).
Am indepartat un lac gros si lucios de pe ea cu ajutorul unei bai in nitrosolv.
Nu am reusit sa scap chiar de tot cianoacrilatul pus din abundenta sub pelerina si in alte locuri.
Toporul e asezat putin aiurea dar am decis sa-l las asa caci sub el este stricat modelul de zale.
L-am vopsit cu acrilice si emailuri humbrol, in functie de ce culori am avut nevoie.
Diversele umbre si detalii le-am facut cu uleiuri.
Camasa de zale a fost mascata la grunduire ca sa ramana metal natural, apoi am dat un vash de uleiuri (negru si grigio payene scuro) cu terebentina, dupa care am sters surplusul. Ca final touch am frecat usor zalele cu un obect metalic.
Ochii sunt albastrii cenusii dar din cauza luminii folosite se vede mai mult pupila neagra.

Alte detalii la cererea spectatorilor.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PICT0011.JPG
  • Imagine atasata: PICT0012.JPG
  • Imagine atasata: PICT0019.JPG
  • Imagine atasata: PICT0013.JPG
  • Imagine atasata: PICT0014.JPG
  • Imagine atasata: PICT0016.JPG
  • Imagine atasata: PICT0017.JPG
  • Imagine atasata: PICT0018.JPG
  • Imagine atasata: PICT0020.JPG

#2 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 05 November 2009 - 12:03 PM

Bravos nene Wurger,ce frumos te exprimi matale prin figurinele astea si ce mult imi place sa le privesc :whistle: gandindu-ma in acelasi timp cat de mult tre sa mesteresti si sa migalesti la dansele...

FELICITARI pentru vikingu' asta si totodata pentru bizantin,templier,ghotic si cei tzwai samurai
Spor si numai bine :hi: :lol:

#3 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 05 November 2009 - 01:31 PM

:whistle: Individul nu-mi inspira nimic, daca il aveam (pe timpul lu' Ceasca) murea primul in batalie, chiar si inaintea indianului cu piatra in mana.
Te plangi ca n-ai timp si cand ai ...
Trebuia bagat pe strung si "uns" la Cartel Alfa (Bogdan Hossu) desi nici asta nu-mi inspira nimic.
:lol:

#4 Userul este online   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 05 November 2009 - 03:32 PM

Vad ca vrei sa recuperezi...Ori te pregatesti asidu pentru Alba!
Superba treaba ai facut!

#5 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 05 November 2009 - 03:40 PM

Salut,
De cind asteptam un personaj burtos :whistle: Ma saturasem de tot felul de culturisti din diverse epoci...... :lol: viata e mult mai variata si nu vrem sa bagam in capul copiilor niste standarde trupesti ireale :hi:
Felicitari pentru realizare e cu adevarat frumos executat si plin de spirit !
Spor,
Bill :hi:

#6 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 05 November 2009 - 03:54 PM

Alexie - iti inteleg sentimentele dar esti totusi mult prea subtil pentru epoca mea.
Multumesc tutulor pentru aprecieri. Nu mi-a luat foarte mult timp. Faza e ca daca timpul nu mi-ar fi trunchiat .....Ar fi cu adevarat "dezastru".

Am incercat zilele astea sa fac (din nou) avioane, mai precis un "darts" din asta modern (ascutit cu aripioare) si m-am plictisit copios - mascam, aplicam vopseaua CORECTAAAAA, scoatem masca, lasam sa se usuce, iar mascam, aplicam a doua vopsea.....Atentie, s-a desprins antenutza nr.4 de pe intrados. Apoi aplicam lacul intermediar nr 25 care foloseste la acumularea amprentelor si care ne va ruina transparentul. Urmeaza inca Tz lacuri si apoi decalurile care trebuie puse cu sublerul............. Ce sa zic....Poezie curata....Arta nene.
Si dup-aia ai imensa bucurie sa nu-ti iei decat 2 castane.....ce laude, ce aprecieri ce pipota umflata.
In fine, facem de toate dar cu figurinele chiar te relaxezi si zbori cu gandul in 2000 de ani unde vrei.
Ma scuzati pentru divagatii.

#7 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 05 November 2009 - 07:59 PM

Vad ca mai nou te dai pe figurine?
Apoi, asa da, draga domnule! :whistle: :lol:

#8 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 05 November 2009 - 08:56 PM

Pare a semana cu Biohazard in crama vikkingului Olaf , dar vikingul toporas nu vrea sa posteze pozele. :lol:

Bafta!

#9 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 05 November 2009 - 09:33 PM

Frumusel rau gagiul, imi place mult. Singurul lucru cu care nu ma impac e ... suportul ala negru :whistle:

Vezi postareacrios, la 5 Nov 2009, 20:56, a spus:

Pare a semana cu Biohazard in crama vikkingului Olaf , dar vikingul toporas nu vrea sa posteze pozele. :lol:

Cum era bancul cu ardeleanul dus la divort de sotie, dupa 7 ani de la nunta: "Eu si pot, si vreau, dar nu inteleg ce atata graba". Daca reusesc sa imi aduc aminte pana cand ajung la laptop le pun.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 05 November 2009 - 09:35 PM

#10 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 05 November 2009 - 10:57 PM

Si iata ca am ajuns. Ramane acum de vazut care dintre ei e viking mai veritabil, asta ca sa revenim un pic si la subiectul topicului pe care i l-am facut varza lui Calin.

Imagine atasata: cr_01.jpg

#11 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 06 November 2009 - 09:42 AM

"Frumusel rau gagiul, imi place mult. Singurul lucru cu care nu ma impac e ... suportul ala negru "

Pai fa-mi matale rost de un suport mai bun. Ala e suport Marabu. Tare utila gama asta. O sa fac o prezentare candva.

#12 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 06 November 2009 - 05:43 PM

Vezi postareawurger, la 6 Nov 2009, 09:42, a spus:

Pai fa-mi matale rost de un suport mai bun. Ala e suport Marabu. Tare utila gama asta. O sa fac o prezentare candva.

Sa stii ca "alea" s-a lansat. Da' dureaza.

#13 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 07 November 2009 - 01:02 AM

Arata bine nenea. Lucrat fain... singurul lucru care imi ridica un semn de intrebare este teaca spadei... mi se pare groasa... parca a fost neglijata de sculptor in comparatie cu celelalte detalii... sau poate ma insel eu...

Astept topicul cu baza.
Felicitari!!!

#14 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 07 November 2009 - 02:16 AM

Pe langa faptul ca e putin cam groasa, se pare ca a fost si rupta si lipita. Ca si pelerina dealtfel.
Eu am primit figurina asamblata gata.
Intr-o cuta de pe dosul pelerinei am gasit o.....balta de rasina intarita si am crezut ca e vreo gaura chituita grosier.
Am indepartat-o cu freza si dedesubt nu era nici o greseala.
Cu toate astea mi-as lua kile de figurine din astea. Sunt ca avioanele alea Frog Novo la punga.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi