Bf 109E-1 si Ju87 G
Postat 29 November 2009 - 08:20 PM
Postat 30 November 2009 - 11:58 AM
Macheta este aproape gata, mai trebuie sa ii fac fumul si cel mai probabil voi cumpara un fum maro si sa fac antena.
Am avut ceva probleme cand am dat cu lacul mat, langa dunga rosie de pe planul drept a aparut ceva albicios, cred ca nu am spalat destul de bine solutia cu care am aplicat decalul si a reactionat cu lacul:(, problema asta a aparut si la crucea de pe planul stang dar nu asa de vizibil. Alta problema, crucea de pe planul stang a inceput sa se desprinda la colturi dupa ce am dat cu lac si nu pricep de ce.
Asa arata pana acum:
Am avut ceva probleme cand am dat cu lacul mat, langa dunga rosie de pe planul drept a aparut ceva albicios, cred ca nu am spalat destul de bine solutia cu care am aplicat decalul si a reactionat cu lacul:(, problema asta a aparut si la crucea de pe planul stang dar nu asa de vizibil. Alta problema, crucea de pe planul stang a inceput sa se desprinda la colturi dupa ce am dat cu lac si nu pricep de ce.
Asa arata pana acum:
Postat 30 November 2009 - 12:08 PM
Bravo Norbert ,imi place foarte mult ce ai facut...capeti experinta de la o lucrare la alta si mana iti merge mult mai usor si mai precis !
Prevad multe lucrari de calitate din partea ta .
Sincerele mele felicitari pentru tot ceea ce faci
Spor si numai bine
Prevad multe lucrari de calitate din partea ta .
Sincerele mele felicitari pentru tot ceea ce faci
Spor si numai bine
Postat 30 November 2009 - 12:09 PM
Salut norbi!
Macheta arata grozav. Problemele care ti-au aparut cu lacul mat nu ma surprind. Si eu am avut probleme cu lacul mat si nici eu nu inteleg cauza pentru ca eu testez fiecare produs inainte sa-l folosesc. In cazul decalurilor care se desprind eu cred ca este faptul ca nu sau uscat suficient de bine. Lasa altadata putin mai mult timp decalurile sa se usuce ( eu zic minimum 4-5 zile) dupa care lacul peste ele in straturi subtiri cel putin la inceput. Mai poate fi o cauza, poate decalurile nu sau lipit bine. Lacul in general are tendinta sa stringa ( sa se contracte ).
Oricum ai scos un model super!!!! BRAVO!!!!!!
Macheta arata grozav. Problemele care ti-au aparut cu lacul mat nu ma surprind. Si eu am avut probleme cu lacul mat si nici eu nu inteleg cauza pentru ca eu testez fiecare produs inainte sa-l folosesc. In cazul decalurilor care se desprind eu cred ca este faptul ca nu sau uscat suficient de bine. Lasa altadata putin mai mult timp decalurile sa se usuce ( eu zic minimum 4-5 zile) dupa care lacul peste ele in straturi subtiri cel putin la inceput. Mai poate fi o cauza, poate decalurile nu sau lipit bine. Lacul in general are tendinta sa stringa ( sa se contracte ).
Oricum ai scos un model super!!!! BRAVO!!!!!!
Postat 30 November 2009 - 04:10 PM
Bill, la 30 Nov 2009, 15:55, a spus:
Salut,
Iti iese foarte bine, te felicit pentru stilul ordonat de munca.
Izolatorii de la cablul antenei din ce sunt facuti?
Spor,
Bill
Iti iese foarte bine, te felicit pentru stilul ordonat de munca.
Izolatorii de la cablul antenei din ce sunt facuti?
Spor,
Bill
Multumesc pentru felicitari Bill, izolatorii sunt facuti din plasticul unei cartele telefonice, am taiat o fasie de 0,5mm, iar apoi am pilit incat sa fie patrata, pe urma gaurile leam dat cu un burghiu tiganesc, cam de 0,2mm au iesit gaurile. Am folosit ca sursa de inspiratie antena pe care Radub a facut-o la bf 109 g2.
Aceasta postare a fost editata de norbi: 30 November 2009 - 04:34 PM
Postat 30 November 2009 - 06:39 PM
e fir lycra din ciorap de dama, e foarte subtire si cel mai important este ca e elastic si nu risti sa rupi alte detalii.
Uiite aici e antena pe care a facuto Radub: http://www.cartula.r...9-G2-t1776.html
Uiite aici e antena pe care a facuto Radub: http://www.cartula.r...9-G2-t1776.html