Bf 109E-1 si Ju87 G
Postat 09 November 2009 - 07:36 PM
Baia trenului si jambele sunt vopsite in RLM 02 iara janta intr-un culoare asemanatoare cu cea de pe tancurile timpurii (gri albastrui inchis). Au fost ceva exceptii cu aparatele de la sfirsitul razboiului care aveau, mai mult accidental, baia vopsita in culorile intradosului, probabil cele iesite de la reparatii.
Din cite stiu eu, baia trenului nu a ramas nevopsita, ba mai mult, la primele variante, aveau un fel de canafas ce acoperea gurile tehnologice.
Daca altcineva ma poate contrazice, nici o problema.
Din cite stiu eu, baia trenului nu a ramas nevopsita, ba mai mult, la primele variante, aveau un fel de canafas ce acoperea gurile tehnologice.
Daca altcineva ma poate contrazice, nici o problema.
Postat 10 November 2009 - 10:26 AM
Citeaza
Singura contra permisa e pe baza de poza de 109E1 sau 2 cu orice alta nuanta decat negru
Postat 10 November 2009 - 02:37 PM
Multumesc Cartula pentru lamuriri!
Cum am mai spus undeva prin topic intentionez sa construiesc si un bf109e romanesc, ma puteti ajuta cu niste poze al avionului nr.44 cu care a fost doborat Alexandru Popisteanu( daca exista ) sau avioanele cu nr. 35 si 37(astea doua in caz ca nu gasesc poze cu nr.44). Vreau sa incep pregatirile pentru ea.
Cum am mai spus undeva prin topic intentionez sa construiesc si un bf109e romanesc, ma puteti ajuta cu niste poze al avionului nr.44 cu care a fost doborat Alexandru Popisteanu( daca exista ) sau avioanele cu nr. 35 si 37(astea doua in caz ca nu gasesc poze cu nr.44). Vreau sa incep pregatirile pentru ea.
Postat 26 November 2009 - 06:16 PM
Postat 26 November 2009 - 08:25 PM
Messerschmitt, la 8 Nov 2009, 21:00, a spus:
Ca o paranteza, fotoinciziile se pot lipi numai cu cianoacrilat ( super glue). Eu folosesc Bison Super Glue, e foarte bun, nu se intareste pe orificiul pe unde iese si e in jur de 1 leu - 2.
Nu se pot lipi DOAR cu ciano... Eu folosesc Gator Glue in mare parte care e nu e un cioanoacrilat ci ceva acrilat care se intareste transparent. Nu se lipeste asa de brusc dar cred eu ca e mult mai potrivit. Iar ce Picatura de care vorbeste norbi, e acelasi lucru cu Bison Super Glue, tot un cianoacrilat.
Postat 27 November 2009 - 10:23 AM
Da, in mod normal. Dar si aici sunt ceva ...discutii. S-ar parea ca aceste cupole, inca din Batalia Angliei, atunci cind au fost inlocuite, au avut culoarea RLM 66, cum o furniza fabricantul. Interesant este faptul ca aceasta culore nu a fost acoperita cu vopseaua de camuflaj. Cel mai bun raspuns este documentul fotografic.