King Tiger Henschel Turret Dragon 1/35
Postat 03 November 2009 - 09:01 PM
Salut Claudiu
Sper ca postarea mea sa nu te supere si sa fie un imbold pozitiv pentru realizarile viitoare, desi presupun ca e tardiva la ora asta.
-Daca la topicul cu Mobelwagen "te-am iertat" (vorba vine) legat de vopsire, de data asta nu pot sa o fac.
Am o rugamine, fa-mi placerea si NU vopsi si dragonezul asta in culorile kiturilor de mai jos :
Exista destul de multe variante de vopsire al masinii pe care o reprezinti, vopsele la indemana ai, mana de lucru la fel, viteza idem, asa ca eu m-as bucura foarte mult sa vad iesind din mana ta si alta cromatica de cat ceea ce am postat. Sper ca nu cer prea mult.
Cu speranta ca nu te-am suparat cu ceea ce am scris/postat mai sus, astept sa vad ce va iesi din mana ta.
Adi
Sper ca postarea mea sa nu te supere si sa fie un imbold pozitiv pentru realizarile viitoare, desi presupun ca e tardiva la ora asta.
-Daca la topicul cu Mobelwagen "te-am iertat" (vorba vine) legat de vopsire, de data asta nu pot sa o fac.
Am o rugamine, fa-mi placerea si NU vopsi si dragonezul asta in culorile kiturilor de mai jos :
Exista destul de multe variante de vopsire al masinii pe care o reprezinti, vopsele la indemana ai, mana de lucru la fel, viteza idem, asa ca eu m-as bucura foarte mult sa vad iesind din mana ta si alta cromatica de cat ceea ce am postat. Sper ca nu cer prea mult.
Cu speranta ca nu te-am suparat cu ceea ce am scris/postat mai sus, astept sa vad ce va iesi din mana ta.
Adi
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 03 November 2009 - 09:02 PM
Postat 03 November 2009 - 09:17 PM
No problem,vreau sa ma perfectionez si din acest motiv am doua variante in vopsire.sa le fac din inspiratie sau sa-mi aleg un anumit model din poza si sa-l copiez,adica sa-l vopsesc ca in poza respectiva,daca obserci la ultimul Dragon facut de mine vei observa ultima varianta
Postat 05 November 2009 - 02:35 AM
Am vazut Kingtiger Porsche fara zimmerit doar primele 2 tancuri pre-serie (Fgst. Nr. V1 si V2). Vehiculele nu par sa fi fost folosite in lupta si au niste diferente de detaliu fata de cele care au urmat (si luptat): lipsa uneltelor, aparatori diferite pentru senile in fata (similare cu cele de la Tiger I), senile diferite. V1 apare intr-o serie de fotografii germane din timpul razboiului. V2 este fotografiat la Haustenbeck pe terenurile de testare ale Henschell, intre un Panther G si un sasiu pentru tunul de 17cm (interesant cum de nu l-am bagat de seama pana n-a scos Trumpeter kit-ul...). Tancul se gaseste astazi la Royal Tank Museum Bovington cu camuflaj si inmatriculare fanteziste.
Postat 06 November 2009 - 01:32 AM
din ce am citit eu au fost fabricate doar 50 turele tip "Porsche" , deci pana in septembrie 1944 cand sa oprit aplicarea zimmerit-ului cred ca cele 50 de turele erau deja finalizate.
Postez si niste profile color pentru Tiger II Henschel Turret , sunt mai multe sa ai de unde alege, de la modele mai simple la unele mai "fanteziste " :) Spor la vopsit !
Postez si niste profile color pentru Tiger II Henschel Turret , sunt mai multe sa ai de unde alege, de la modele mai simple la unele mai "fanteziste " :) Spor la vopsit !
Postat 07 November 2009 - 12:31 AM
a iesit bine stratul de baza. acum ceva uzura, noroi, pete ulei, zgarieturi? Cred ca mergea sa faci un preshading inainte sa dai dunkelgelb :). Spor la lucru
PS. tevile de esapament vopsestele si partea inferioara in "exhaust tubes" de la agama ;)
PS. tevile de esapament vopsestele si partea inferioara in "exhaust tubes" de la agama ;)
Aceasta postare a fost editata de magica: 07 November 2009 - 12:32 AM