Forum Machete,Modelism,Hobby: Figurine Heinkel H111 H6(Italeri) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Figurine Heinkel H111 H6(Italeri)

#21 Useril este offline   Dragos_P 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 22-December 07

Postat 30 July 2010 - 01:30 AM

Vezi postareaBlondu, la 29 Jul 2010, 16:08, a spus:

Din cauza ca am fost grabit sa-mi expun macheta am postat cateva fotografii, care nu exprima ca sa zic asa:"realitatea din teren",vin acum cu un set nou facut la lumina zilei si sper eu sa fie cat mai exemplificatoare.

Incearca sa nu te mai grabesti (stiu ca e greu) :hi:
Da, este mult mai ok acum. Vopselele pentru camuflaj sunt combinate sau direct din sticla? (par intunecate). Eu de obicei mai amestec cu putin alb. Pentru camuflaj presupun ca ai folosit masca din hartie, pentru ca liniile sunt drepte. De ce nu ai folosit masca si pentru bordul de atac al aripilor?

#22 Useril este offline   Blondu 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 31-October 09

Postat 30 July 2010 - 06:16 AM

Salut Dragos,

Vopselele pe care le-am folosit sunt de la Vallejo,au fost achizitionate la recomandarea vanzatorului de la magazinul din Pantelimon,le-am combinat cu apa.Eu cred ca si lumina a avut un cuvant de spus la fotografii de par mai intunecate.La bordul de atac nu am folosit banda de mascare deoarece nu am avut un produs calitativ care sa ma ajute,se dezlipea destul de des, dar am sa incerc o banda de la Tamiya pe care lumea in general o lauda,la urmatorul avion.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi