Forum Machete,Modelism,Hobby: "Jucariile mele" - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

"Jucariile mele"

#1 Useril este offline   caamsd 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 08-September 09

Postat 28 October 2009 - 01:04 PM

Salutare
am promis ca o sa ma prezint, asa ca vreau sa va arat flota de avioane din vitrina mea; cineva spunea ca sunt "gica contra" si cred ca are dreptate intr-un fel :)) pentru ca nu sunt un "istoric" adica nu merg pana la a respecta exact detaliile fizice, nuanta camuflajului, antene, inmatriculari, pentru ca le fac pentru mine; ma enerveaza in schimb cand doua piese nu se imbina corect; cam asta sunt eu; pana acum am lucrat cu email-uri de la humbrol sau revell, dar de cand nepotul meu de 5 ani este foarte interesat sa "bibileasca" si el cu mine, am trecut la acrilice; si parca se aseaza mai bine, dupa ce m-am mai documentat de la voi; atunci cand vopsesc (cu pensula) in loc de apa folosesc spirt - degreseaza si nu este nevoie sa spal modelul in prealabil; oricum, primul vopsit asa este un IAR80 de la PM si a iesit bine;

:lol: trebuie sa va spun ca mai am am inca mult de lucru la ele; voi reveni pentru carlinga fiecaruia, sau tren de aterizare, roti, etc

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC_7933.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7924.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7919.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7925.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7922.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7934.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7920.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7918.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7913.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7931.jpg
  • Imagine atasata: DSC_7938.jpg

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 28 October 2009 - 01:26 PM

Citeaza

degreseaza si nu este nevoie sa spal modelul in prealabil
Mare greseala! Daca nu ma crezi acum, ma vei crede mai tirziu!
Machetele nu-s lucrate chiar rau, dar mai trebuie niste chit pe ici pe colo, mai ceva exercitiu la vopsit (vopsea mai diluata, in cel putin doua straturi). Pentru a nu avea probleme cu decalurile (vorba vine :lol: ) acestea se pun pe suprafata lucioasa, nu mata!
Incearca sa vopsesti cupolele, arata ca naiba!!!!

Citeaza

ma enerveaza in schimb cand doua piese nu se imbina corect
Machetismul insemna in primul rind rabdare si nu clic-clic! Deci exerseaza si tema asta!
Penru ca "stilul Maveric" a fost deja patentat, incearca sa respecti, totusi, culorile (nu la centima, dar nu rosu in loc de verde!), inmatricularile si alte detalii ce te fac sa recunosti usor o anume varianta a zburatoarei.

Citeaza

...voi reveni...
Incearca sa duci totul la bun sfirsit din prima. Acel "voi revenit" l-au incercat multi, dara ...fara scucces. Pun pariu ca orice modelist imi da dreptate, nu???? :whistle:

#3 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 28 October 2009 - 04:35 PM

Vezi postareaZ-mare, la 28 Oct 2009, 13:26, a spus:

Incearca sa duci totul la bun sfirsit din prima. Acel "voi revenit" l-au incercat multi, dara ...fara scucces. Pun pariu ca orice modelist imi da dreptate, nu???? :whistle:

Subscriu :lol:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi