Pagina 1 din 1
Il-2 Sturmovik Italeri 1/48
Postat 27 October 2009 - 12:31 AM
Nu prea stiu cu culorile, dar la asta nu era un gri mai spre beige/maro. Nu de alta dar am si eu unul la 72 si vreau sa fiu pregatit cu informatia asta.
Inceput promitator cat se vede din poze.
Fa si tu unele mai destoinice sa-ti ramaie, ca dupa se il inchizi degeaba te mai lauzi cu ce-ai facut inauntru.
Spor in continuare !
Astept episoade noi.
Inceput promitator cat se vede din poze.
Fa si tu unele mai destoinice sa-ti ramaie, ca dupa se il inchizi degeaba te mai lauzi cu ce-ai facut inauntru.
Spor in continuare !
Astept episoade noi.
Postat 27 October 2009 - 10:49 AM
Treaba e, ca de obicei, complicata. Cocpitul se zice, ca ar fi fost vopsit in bluish-gray-green. Din pacate, daca il intrebi pe tata Gugle te trimite mintenaş la imagini din jocul cu acelasi nume. Ori asta e greu de luat de buna. Totusi, iata citeva imagini pe care le-al cules pe cind aveam de gind sa fac si eu unul. Pagina in rusa e din manualul avionului.
Cele mai de incredere mi se par cele din muzeu.
Cele mai de incredere mi se par cele din muzeu.
Postat 27 October 2009 - 12:21 PM
Salut !
Am luat ca exemplu culoarea din prima fotografie dar la mine e o idee mai deschisa. Foarte putin .Lumina blitului a deschis-o mult . In instructiuni zice de RLM 02 pt interior.
Tragedia e ca in dezordinea de pe masa si din mintea mea am pierdut plansa de bord data in cutie si a trebuit sa fac alta.
Multumesc de imagini.
Am luat ca exemplu culoarea din prima fotografie dar la mine e o idee mai deschisa. Foarte putin .Lumina blitului a deschis-o mult . In instructiuni zice de RLM 02 pt interior.
Tragedia e ca in dezordinea de pe masa si din mintea mea am pierdut plansa de bord data in cutie si a trebuit sa fac alta.
Multumesc de imagini.
Postat 18 November 2009 - 09:25 PM
Salut , Vlad . Foarte Fainut pana acum rusnacul .Referitor la culoarea interiorului , din cate am citit , in special aparatele construite din metal , au fost vopsite cu precadere in Industrial Metal Primer pana prin 1943 , iar apoi in ALG-5 ( metal primer ), http://vvs.hobbyvist...our-samples.php , fara insa ca aceasta sa constituie o regula . Ca o parere , mie nu mi se pare ca ALG-5 ar semana cu RLM02 . Mai degraba cu acel Sky " ou de rata " englezesc ( scuze am uitat cum se numeste in realitate ), poate usor mai galbui .Mult spor in continuare .
Postat 19 November 2009 - 09:20 AM
Postat 29 November 2009 - 02:04 PM
-Bravo Vlad, ai reusit si la asta sa-ti dai batai de cap in plus. Presupun cam cum ai reusit performanta de a volatiliza decalul, sper doar sa ai unul in plus, pentru inlocuire.
Arata bine ultima data cand am vazut intradosul, nu inteleg ce-ai avut cu el. Opreste-te si lasa-l asa cum e acum, arata bine.
Repet sfatul :
-De obicei, cand crezi ca ajunge (cu reprezentarea mizeriei/uzurii) deja e prea mult.
Inca ceva :
-Nu mai folosii blitz-ul, vezi ca aparatul are functia macro si setari de contrast. Foloseste-le.
Sa ai spor si nu mai lucra la macheta dupa ora 22:30. Parerea mea.
Arata bine ultima data cand am vazut intradosul, nu inteleg ce-ai avut cu el. Opreste-te si lasa-l asa cum e acum, arata bine.
Repet sfatul :
-De obicei, cand crezi ca ajunge (cu reprezentarea mizeriei/uzurii) deja e prea mult.
Inca ceva :
-Nu mai folosii blitz-ul, vezi ca aparatul are functia macro si setari de contrast. Foloseste-le.
Sa ai spor si nu mai lucra la macheta dupa ora 22:30. Parerea mea.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1