Mercedes L 4500 A (Zvezda + Aires + Hasegawa) Zwei Kameraden
Postat 15 November 2009 - 11:58 PM
Longinus, la 15 Nov 2009, 23:46, a spus:
Multumesc baieti.
Adevaratul motor,va urma.Atunci sa vad daca ma "tin nervii"
Adevaratul motor,va urma.Atunci sa vad daca ma "tin nervii"
Pana acuma arata bine. Oricum, bavurile nu se mai vad pe la motor si ma bucur ca "psihologia inversa" sau cum io fi zicand, a functionat, rezultatul neincrederii aratate anterior s-a dovedit a fi benefic pentru toata lumea, mai ales pentru tine.
Sa vedem cum va iesi frac'su. Acolo sa vezi ce carcoteala/indrumari/mustrari vei lua daca o dai in bara. Mai ales la culori. Stii tu bine la ce ma refer.
-Sa fiu oare putin vizionar si sa zic fratii (gandindu-ma la ceilalti doi-unul de sange si unul doar "de cruce" dar caraus inascut si el ?)
Sa ai spor in continuare.
Postat 16 November 2009 - 08:29 AM
Faina realizare pana acum, maestre, o sa folosesc pozele de la tine ca model.O singura mica observatie, poate e doar o parere: la faruri mi se pare ca sticla nu e lipita cu striatiile in acelasi sens.Astept continuarea contructiei, mai ales cabina si acoperirea camionului.
Postat 16 November 2009 - 09:23 AM
tomcat, la 16 Nov 2009, 08:29, a spus:
O singura mica observatie, poate e doar o parere: la faruri mi se pare ca sticla nu e lipita cu striatiile in acelasi sens.
Multumesc Tomcat.In privinta farurilor,tare mi ca ai dreptate:verific si daca se confirma,schimb.
La cabina apar problemele:in special la montarea usilor,care nu potrivesc prea grozav.Necesita interventii serioase.
Acoperirea(cu prelata) nu o astepta:exemplarul asta nu va fi acoperit,ci va avea o incarcatura mai speciala.
Postat 29 November 2009 - 10:54 PM
Capote,aripi faţă,uşile "recondiţionate"( am procedat la confecţionarea streaşinilor ce înconjoară conturul uşilor),aplicat nervura transversală peste capota motorului,aripi spate+platforma din lemn,cutia de scule şi roata de rezerva,cârligul de remorcare etc. Adică 2 săptămâni si tot mai sunt retuşuri de făcut.
Lipsesc(încă) micile detalii gen "ştergătoare de parbriz" etc.
...
Lipsesc(încă) micile detalii gen "ştergătoare de parbriz" etc.
...
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 29 November 2009 - 11:25 PM
Postat 06 December 2009 - 10:34 PM
Mercedesul la gata,in proportie de 95% - lipsesc:oglinda retrovizoare,indicatoarele de gabarit de pe aripi,oblonul spate(inca nu am decis pozitia in care-l voi asambla,avind in vedere conjunctura mai speciala in care se va afla masina)si inca ceva marafeturi.
Am modificat obloanele laterale si am facut(piesa nu este data in kit) suportul canistrei de benzina(rezerva) dispus pe dreapta masinii(il vedeti clar in poze).
asa arata(pana acum) "WH 240079"
Cand toate lucrurile pareau lamurite si ma gandeam deja la al doilea "kameraden" vine AdiP cu o idee,asa aparuta din senin:
"uite si incarcatura lui L4500 A"
Toate pozele care urmeaza,sunt "o gluma" aparuta din ideea lui AdiP -ansamblul "zwei kameraden" nu se refera la nimic din ce urmeaza.
Pana una-alta Mercedes L4500 A si un T18 "de captura" sau what if
voi reveni cu poze
Am modificat obloanele laterale si am facut(piesa nu este data in kit) suportul canistrei de benzina(rezerva) dispus pe dreapta masinii(il vedeti clar in poze).
asa arata(pana acum) "WH 240079"
Cand toate lucrurile pareau lamurite si ma gandeam deja la al doilea "kameraden" vine AdiP cu o idee,asa aparuta din senin:
"uite si incarcatura lui L4500 A"
Toate pozele care urmeaza,sunt "o gluma" aparuta din ideea lui AdiP -ansamblul "zwei kameraden" nu se refera la nimic din ce urmeaza.
Pana una-alta Mercedes L4500 A si un T18 "de captura" sau what if
voi reveni cu poze
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 06 December 2009 - 11:30 PM