Forum Machete,Modelism,Hobby: Mercedes L 4500 A (Zvezda + Aires + Hasegawa) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mercedes L 4500 A (Zvezda + Aires + Hasegawa) Zwei Kameraden

#121 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 06 June 2013 - 03:45 PM

Mie imi place foarte mult cum ti-a iesit.
As mai fi pus oleaca de praf pe cauciucuri avand in vedere baza, dar poate nu e inca gata gata.
In bena ar fi trtebuit sa fie un nene care da carpa la o parte de pe cockpit si striga: "Bai, mi-am lasat aici un pachet de tigari. Care l-ai completat ?"....
Ca eu ma gandesc ca partea aia ar fi trebuit protejata cu prelata mai abitir decat fuselajul, dar frumusetea detaliilor de acolo trebuie vazuta nu acoperita.
Nu stiu daca ai inteles ceva din ce scriu.

#122 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 07 June 2013 - 08:28 AM

Buss-ule, in imaginea postata de tine, acel 4500-le galben de pe Fahrzeuge der Wehrmacht nu are filtrele originale de aer si nici cele de motorina; din cate stiu, are elemente de la un motor montat initial pe un L5000.
Planse tehnice cu motorul OM 67/4 sunt putin mai dificil de gasit - nu cunosc motivul.

Cautand prin harababura din calculatorul de acasa, ti-am selectat cateva imagini care sper sa te ajute.
Imagine atasata: 1.jpg

Imagine atasata: 3.jpgImagine atasata: 2.jpg

Imagine atasata: 4.jpgImagine atasata: 5.jpg

Si ceva detalii, privind pompa de injectie si filtrele de carburant cu o parte din traseul lor.
Imagine atasata: 6.jpg

Imagine atasata: 8.jpgImagine atasata: 7.jpg

Imagine atasata: 9.jpgImagine atasata: 10.jpg
Imagine atasata: 11.jpg

Forma si pozitionarea filtrelor de aer cred ca este destul de clara in imaginile de mai sus.
A mai fi de reprezentat compresorul de aer, care (cu putina indemanare/rabdare) se poate bricola la un nivel acceptabil.

Inca ceva : MB-ul L4500 A a mai servit si ca pompier iar imagini (chiar si color) se gasesc destul de multe; n-ar strica sa cauti si tu dupa acest criteriu.

#123 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 07 June 2013 - 09:00 AM

Vezi postareawurger, la 06 June 2013 - 03:45 PM, a spus:

Mie imi place foarte mult cum ti-a iesit.
As mai fi pus oleaca de praf pe cauciucuri avand in vedere baza, dar poate nu e inca gata gata.
In bena ar fi trtebuit sa fie un nene care da carpa la o parte de pe cockpit si striga: "Bai, mi-am lasat aici un pachet de tigari. Care l-ai completat ?"....
Ca eu ma gandesc ca partea aia ar fi trebuit protejata cu prelata mai abitir decat fuselajul, dar frumusetea detaliilor de acolo trebuie vazuta nu acoperita.
Nu stiu daca ai inteles ceva din ce scriu.

Multumesc Calin.
Am inteles din ce ai scris . "Nene" de obicei nu prea fac pen'ca-mi prind urechile la pictat mecle, asa ca mai bine ma abtin.
Ce-i adevarat,e adevarat: partea cu motor merita cel mai mult acoperita cu prelata(in realitate) dar ...atunci care-i shmenul ? Asa ca l-am decopertat pe motor.
De fapt toata macheta a fost doar un pretext.
Praf pe roti...sigur ca merge. Voi depune niscai pulberi si parca as posta o poza noua, dar subiectul deja imi pare cam expirat, dupa atata vreme. <_<

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 07 June 2013 - 09:01 AM

#124 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 07 June 2013 - 09:01 AM

Mersi mult! Foarte mult in detaliere nu am sa intru, o sa pun accent doar pe zonele unde este la vedere, sper sa imi iasa. Multumesc pt poze. :drinks:

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi