Pagina 1 din 1
Sergent Templier Pegaso Models 90 mm
Postat 24 October 2009 - 11:24 PM
E, pai bea omul ce bea da si cand vinde sticlele.... Parca am mai facut gluma asta odata.
In cazul de fata nu prea exista poveste.
Deh, matrita aproape perfecta, de placut mi-a placut de cand l-am vazut pe site-ul Pegaso.
Ce mi-am imaginat cand l-am facut a fost ca tipul sta undeva pe un zid al Orasului Sfant (Ierusalem) si se uita in jos dandu-si seama ca prin asazisa lupta sfanta pe care o duce, mai mult distruge decat apara.
Deci - Numai vantul mai mangaie zidurile Orasului Sfant
A fost vopsit cu acrilice aplicate peste un grund alb.
Efectele de lumina si umbra (adancime) au fost obtinute cu culori de ulei (brun van dick, sepia, alb).
Camasa de zale am lasat-o in metal natural si am accentuat inelelecu o zeama de ulei cu terebentina - Grigio Payenne Scuro + brun van Dick. La cute am mai dat cate o pensula din amestecul pomenit.
Zonele mate au fost pulverizate cu lac mat Modelmaster.
Nu este al meu dar cred ca o sa-l vedeti pe viu la Alba.
In cazul de fata nu prea exista poveste.
Deh, matrita aproape perfecta, de placut mi-a placut de cand l-am vazut pe site-ul Pegaso.
Ce mi-am imaginat cand l-am facut a fost ca tipul sta undeva pe un zid al Orasului Sfant (Ierusalem) si se uita in jos dandu-si seama ca prin asazisa lupta sfanta pe care o duce, mai mult distruge decat apara.
Deci - Numai vantul mai mangaie zidurile Orasului Sfant
A fost vopsit cu acrilice aplicate peste un grund alb.
Efectele de lumina si umbra (adancime) au fost obtinute cu culori de ulei (brun van dick, sepia, alb).
Camasa de zale am lasat-o in metal natural si am accentuat inelelecu o zeama de ulei cu terebentina - Grigio Payenne Scuro + brun van Dick. La cute am mai dat cate o pensula din amestecul pomenit.
Zonele mate au fost pulverizate cu lac mat Modelmaster.
Nu este al meu dar cred ca o sa-l vedeti pe viu la Alba.
Postat 24 October 2009 - 11:48 PM
Era sa zic What tha...era inuman sa faci atatia si sa-i tii ascunsi pentru un asalt si am vazut:
Mai ai?Ca sa stiu la ce sa ma astept maine.
La asta se putea mai bine prin multe locuri, mai ales ca l-am tot vazut pe net, dar nu conteaza. E o sculptura foarte reusita.
wurger, la 25 Oct 2009, 00:24, a spus:
Nu este al meu.
Mai ai?Ca sa stiu la ce sa ma astept maine.
La asta se putea mai bine prin multe locuri, mai ales ca l-am tot vazut pe net, dar nu conteaza. E o sculptura foarte reusita.
Aceasta postare a fost editata de tgr: 24 October 2009 - 11:56 PM
Postat 25 October 2009 - 12:16 AM
Ce sa mai zic?
Ca urma scapa turma.
La o discutie cu niste distinsi consacrati am ajuns la concluzia ca singura sansa de a redresa forumul este ca cei ce au creat inceputurile lui sa reanceapa sa posteze si anume nu numai vorbe, dar mai ales lucrari.
Nu pot sa nu te felicit pentru numarul de lucrari si calitatea ridicata a lor, dar nu numai ca ma inclin in fata ta ci-mi scot si palaria.
Inca o confirmare ca nu degeaba, pentru prestatia ta modelistica, de Ziua Armatei, nu vei primi doar diploma de participare.
Vei mai primi inca o diploma data de ... ptiu! (Ce uituc sunt!) inca doua date de ... ne vedem la 11.00 la MMN.
si ...
Bafta!
Ca urma scapa turma.
La o discutie cu niste distinsi consacrati am ajuns la concluzia ca singura sansa de a redresa forumul este ca cei ce au creat inceputurile lui sa reanceapa sa posteze si anume nu numai vorbe, dar mai ales lucrari.
Nu pot sa nu te felicit pentru numarul de lucrari si calitatea ridicata a lor, dar nu numai ca ma inclin in fata ta ci-mi scot si palaria.
Inca o confirmare ca nu degeaba, pentru prestatia ta modelistica, de Ziua Armatei, nu vei primi doar diploma de participare.
Vei mai primi inca o diploma data de ... ptiu! (Ce uituc sunt!) inca doua date de ... ne vedem la 11.00 la MMN.
si ...
Bafta!
Postat 25 October 2009 - 02:39 AM
Mai wurger draga, daca lucrarile tale nu inspira, atunci nu stiu ce sa mai spun... Talentul si calitatea lucrarilor tale ar trebui sa incurejeze si sa inspire pe cat mai multi colegi in ai modelismului asta in lumina celor spuse de Crios despre redresarea forumului... dar ma indepartez de subiectul topicului.
Figurina este tip top, vopsirea pe masura fugurinei. Astept sa vad cat mai multe lucrari ale tale.
Figurina este tip top, vopsirea pe masura fugurinei. Astept sa vad cat mai multe lucrari ale tale.
Postat 28 October 2009 - 11:22 AM
wurger, la 25 Oct 2009, 01:17, a spus:
Pana acu' am fost in bucatarie cu un viking.....
Nu-i adevarat, pot demonstra cu martori ca eram singur.
Noroc ca mai intru si eu pe forum, nu ai zis nimic de el la MMN. Frumos rau, imi place de el, abia astept sa il vad pe viu. Exemplul tau e bun, azi mai maschez ceva la cavalerul meu, ba chiar o sa il caut sa vad ce fel de cavaler e si cum sa-l vopsesc.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 28 October 2009 - 11:23 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1