Nu aduc vorba despre bisturie, doresc sa va arat o chestie ce tine tot de instrumentarul medical, cu posibile utilitati pentru noi. Este un instrument de masurat folosit in tehnica dentara cred. Haladuind prin talcioc in cautarea unui regulator de presiune am gasit (si cumparat) cu 10 lei chestia de mai jos.
exact in centrul imaginii (strada Roma nr. 2) e magazinul de unde am luat azi manerul de bisturiu si cateva lame
40 de bani lama si aproape 9 lei manerul
La pravalia din zona Academia Militara am cumparat azi maner cu 5 lei si lame nr.11 cu 25 de bani. Lamele se vand la cutie de 100 de buc.- asta ar fi dezavantajul.
Interests:Aviatie, Motociclism, Istorie, Bizantinologie, Muzica
Postat 02 November 2010 - 08:15 PM
Pai daca vrei, te scap eu de o parte din lame. Maine ma gandeam sa trec si eu pe-acolo sa imi iau maner si lame. Dar banuiesc ca nu o sa le folosesti pe toate 100 .
pai cred ca la academie mai bine te duci sambata. eu v-am indemnat sa mergeti acolo pt ca stiu ca e mai ieftin. daca ar sti ei cine le face reclama ?!?
Imi puteti spune si mie adresa exacta a magazinului de pe strada Gheorghe Marinescu sau macar care e numele firmei?
Eu nu am timp sa ajung pe acolo dar am rugat-o pe sotia mea sa treaca pe acolo sa vada daca gaseste magazinul, a fost miercuri dar mi-a zis ca nu a gasit magazinul.
adresa exacta nu cred ca a stat cineva sa o afle. cauta si tu pe pagini aurii materiale stomatologice si strada si sigur vei afla adresa exacta.
dar e foarte usor de ajuns acolo: e cam a 3a casa pe dreapta cum te duci spre cotroceni dinspre academie.
Mai usor se descurca un pusti de 12 ani decat nevasta , l-am rugat pe nepotul meu sa mearga sa vada daca gaseste magazinul l-a gasit chiar foarte usor spune el.
Din pacate nu mai aveau nici un fel de lame de bisturiu dar mi-a cumparat alte instrumente pe care i le-am scris pe lista, pentru lame de bisturiu trebuie sa revin cu un telefon pentru a vedea cand primesc comanda.