Forum Machete,Modelism,Hobby: barca din chioscul cu ziare, mari corabii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

barca din chioscul cu ziare, mari corabii

Sondaj: Se va cumpara? (295 membri au votat)

Se va cumpara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#161 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 18 October 2005 - 02:40 PM

EDY, la Oct 18 2005, 02:50 PM, a spus:

da asa este revista se intrerupe momentan pentru a pune unele lucruri la punct cum ar fi distributia revistei in tara si problema abonamentelor care implica mai multe cum ar fi perioada pe care se face abonamentul si daca se face abonament cum se distribuie revista pentru ca nu incape in cutia postala :bang: si apoi dupa ce facem schimbarile de rigoare...revenim.

edy

Edy,
Sa intelegem (dintre randuri iarasi .. :roll: ) ca testul in cele 4 orase target a reusit ?!
Altfel, dupa tot ce ne-ai explicat, nu s-ar justifica "punerea la punct a distributiei in tara", eventualele abonamente, etc ?!

#162 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 30-September 05

Postat 18 October 2005 - 03:03 PM

printre randuri nu pot sa zic nimic :bang: dar nu mai fac asa :-D de acum incolo de la rapoarte si statistici...acum fac asa :-) de la incapatanarea clientilor care ma suna...si sper ca intelegi blue-max ca nu pot sa zic nimic deocamdata :hammer: :hammer:

edy :-D

#163 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 18 October 2005 - 04:44 PM

EDY, la Oct 18 2005, 04:03 PM, a spus:

printre randuri nu pot sa zic nimic :bang: dar nu mai fac asa  :-D de acum incolo de la rapoarte si statistici...acum fac asa :-) de la incapatanarea clientilor care ma suna...si sper ca intelegi blue-max ca nu pot sa zic nimic deocamdata :hammer:  :hammer:

edy :bang:

Nici nu stii cat de multe pot sa inteleg ... :bang:
Ideea e totusi ca atunci cand comunici informatii la un grup larg de persoane interesate pe o tema, se cere sa fi concis, clar, la obiect, fara informatii gen "balast", sa nu induci in eroare, chiar involuntar, sau prin omisiune.
Si atunci multe din :-D nu vor mai exista !

Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 18 October 2005 - 04:46 PM

#164 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 19 October 2005 - 01:31 PM

baieti jos palaria! respectele mele! ce ati scris pe rhc e de mare admiratie! nu cred ca trebuie sa va chinuiti sa aflati cine m-a injurat pe mine. oricum in romania este prea putin abordat bunul simt din pacate.....asa ca olaf si crios aveti toata aprecierea mea...stiti care este culmea ca de ieri suna telefoanele in disperare si dupa ce injura vor sa lase datele pentru a primi numerele 5 si 6 MOKA.
traim in romania si trebuie sa ne obisnuim....ma intorc la telefoanele mele si la rapoarte.... :-o

edy

#165 Useril este offline   Moxanu 

• Membru senior
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-September 05

Postat 19 October 2005 - 04:22 PM

Edy, sorry pentru necazurile pe care le ai. Ai toata intelegerea mea.
Nu ma asteptam la cele doua numere mocca, cred ca dadeam banii oricum pe ele numai sa apara in continuare.
Banuiesc ce ar fi daca dati si un e-mail de contact, relativ la telefoanele alea ... Totusi in cazul meu e singura posibilitate sa 'va sun'. Ma rog, sa gasesc pe cineva sa sune.
Oricum va doresc spor la vanzari. A propos, la mine nu-i o problema cutia postala, e incapatoare ... :D

#166 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 20 October 2005 - 03:18 PM

ehhhhhhhh...ce stiti voi ce e in sufletul meu :-o oricum vad ca si pe rhc se discuta intens despre revista...mi se pare ca toata lumea are cunostiinte de marketing si management....poate va las pe voi sa faceti campania asta :-o ce ziceti?va bagati la asta? :-P oricum vroiam sa multumesc tuturor care au fost langa mine si m-au sprijinit in cele 4 saptamani si stiu ei care sunt... ;-)

edy

#167 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 17-October 05

Postat 20 October 2005 - 07:08 PM

EDY, la Oct 20 2005, 11:18 AM, a spus:

ehhhhhhhh...ce stiti voi ce e in sufletul meu :-o oricum vad ca si pe rhc se discuta intens despre revista...mi se pare ca toata lumea are cunostiinte de marketing si management....poate va las pe voi sa faceti campania asta :-o ce ziceti?va bagati la asta? :-P oricum vroiam sa multumesc tuturor care au fost langa mine si m-au sprijinit in cele 4 saptamani si stiu ei care sunt... ;-)

edy

astazi am primit primele scanari dupa reviste,parererea mea este ca reprezinta ceva foarte bun,singurul regret este ca nu prea a ajuns si prin galati,
sufleteste ,sint cu toata inima alaturi de voi,si nu-i bagati in seama pe cei rautaciosi,nu va lasati si dati-i inainte,
stima,victor

#168 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 21 October 2005 - 06:49 PM

nu mai zice nimeni nimic de revista?wowwww!!!sa inteleg ca toata lumea e multumita :-o

edy

#169 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 21 October 2005 - 07:11 PM

EDY, la Oct 21 2005, 07:49 PM, a spus:

nu mai zice nimeni nimic de revista?wowwww!!!sa inteleg ca toata lumea e multumita :-o

edy

EDY, nu-ntinde coarda !! :-o

Toata lumea multumita de ce ?! ... Ca revista a aparut in 4 orase pana la nr.4 si s-a oprit ?! 4 pare a fi o cifra fatala ... ;-)
Momentul este de asteptare. Va mai apare sau nu ?!
NICI chiar tu nu ne poti da un raspuns la asta, asa-i ?!

#170 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 22 October 2005 - 08:14 AM

Blue-Max, la Oct 21 2005, 07:11 PM, a spus:

EDY, la Oct 21 2005, 07:49 PM, a spus:

edy

EDY, nu-ntinde coarda !! ;-)

Toata lumea multumita de ce ?! ... Ca revista a aparut in 4 orase pana la nr.4 si s-a oprit ?! 4 pare a fi o cifra fatala ... :-P
Momentul este de asteptare. Va mai apare sau nu ?!
NICI chiar tu nu ne poti da un raspuns la asta, asa-i ?!

mai eu as putea sa zic multe dar nu vreau sa se mai interpreteze tot ce zic in N moduri asa ca ma abtin...doar ca ma asteptam sa mai comentati voi :-)
o sa va zic atunci cand este momentul :-o

PS: si nu intind coarda :-P

edy

#171 Useril este offline   Moxanu 

• Membru senior

Postat 24 October 2005 - 08:01 AM

Salut lume buna,
Imi poate da cineva numarul la care trebuie sa sun pentru cele doua numere gratuite?
Am reusit nemaipomenita performanta de a rataci foaia ...

#172 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 24 October 2005 - 08:09 AM

horia, la Sep 28 2005, 04:26 PM, a spus:

021.40.10.888.

Bafta!

#173 Useril este offline   Moxanu 

• Membru senior

Postat 25 October 2005 - 09:30 PM

Multam frumos Crios.

#174 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior
  • Postari: 768
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 27 October 2005 - 08:33 AM

Salut,

Am trecut prin Brasov zilele astea si am gasit la un chiosc numarul 4 din aceasta revista. Intrucat am fost martor la toata discutia, am luat revista chiar daca nu aveam si celelalte numere.
Daca cineva are primele trei numere si crede ca nu va avea rabdarea necesara sa astepte pina la apar toate, eu sunt dispus sa le cumpar.

adresa de mail este: andrei.mitu@interbrew.ro

#175 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 19 November 2005 - 09:08 AM

MiG, la Nov 18 2005, 07:14 PM, a spus:

Daca crios ar mai putea lua legatura poate Edy ne-ar putea da mai multe amanunte despre rezultatele cercetarii ei de piata , ce inseamna modelismul in Ro.

Crios mai tine legatura cu EDY asa cam din cand in cand.
Problema cu revista este ceva mai cu probleme si daca la inceput era vorba doar de o cercetare de piata, pe parcurs au aparut si alte probleme.
Este vorba in primul rand despre traduceri care musai trebuiesc refacute, este vorba despre pagini care se succed aiurea in cadrul unui numar si crede-ma pe cuvant, este vorba despre neadevaruri istorice datorate netraducerii complete a textelor. Un exemplu - se incepe publicatia vorbindu-se despre galionul "Sfantul Ioan Botezatorul", dar in realitate, textul se refera la omonimul sau "San Giovanni Battista". Acesta a fost construit in 1598 la cererea casei de Medici. In revista "Grandes Veleros" editat de "Ediciones Altaya" aceasta referire exista, dar dispare din textul tradus in limba romana.
O parte dintre cei care au fost duminica 13 la expozitie au vizionat filmul de pe CD si in afara faptului ca le-a placut ce au vazut, s-au dat pe spate de ras la anumite denumiri de scule traduse in limba romana.
Cam asta este asa ca revista cu a sa corabie probabil ca (daca) va reapare pe undeva pe la inceputul anului viitor cand sondajul (dupa umila mea parere si nu numai a mea) nu va mai valora nici doi bani, interesul va fi reajuns la cote 0, iar scepticismul va fi mai in floare decat la prima tentativa de lansare a revistei.
Din pacate exista o vorba din batrani care spune ca "boala lunga - moarte sigura", vorba care sper sa nu se aplice si in cazul revistei "Mari corabii". Partea proasta este ca nu pot continua constructia galionului folosind ca materiale doar sperantele. Oricum eu am gasit o oarece rezolvare ca sa nu raman doar cu 4 coaste prinse pe o bucata de chila si trei bucati de punti, rezolvare pe care sper sa am timp s-o aplic pana la necunoscuta data de reaparitie a revistei, iar daca va voii bunul Dumnezeu si va reapare, o voi relua de la numarul 1 al revistei. Daca nu va reapare voi ramane cu o sectiune prin acest galion reprezentand complet toata partea din fata a lui.
Pana una, alta .....
Bafta!

#176 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 19 November 2005 - 12:37 PM

4=1+3..........13 :idea:

#177 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 19 November 2005 - 01:36 PM

da asa este sunt multe de facut la revista si au aparut cateva probleme cu traducerile si mai multe...studiul de piata este terminat...de ceva timp. si sigur vom reveni dar trebuie un pic de rabdare din pacate..oricum pot sa va asigur ca de asta sunt si la servici sambata si stau toate zilele din saptamana vreo 13-14 ore la munca...sa pot sa termin ce am inceput..sper sa ma intelegeti si sa ne intelegeti ca nu depinde numai de noi :angry: ..apropo de expozitie trebuia sa vin si eu, fiind invitata dar a trebuit sa plec din oras tot in interes de servici :cry: ..am vazut pozele de la expozitie si imi vine sa plang ca nu am fost si eu acolo....ooffff poate data viitoare ma primiti si pe mine...

edy

#178 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 19 November 2005 - 04:59 PM

Nu vreu sa torn cumva gaz peste foc, dar avem oarece experienta cu o alta revista (de aviatie de data asta), lasata cu surle si trimbite, mii de promisiuni si .....fisssssss :angry:. Stiu munca la o revista cere mult timp (din proprie exerienta), ca traim intr-o societate care una zice si alta face, dar sper din tot sufletul sa reusesti!
Cit despre "poate data viitoare ma primiti si pe mine...", primim pe oricine si nu cred ca trebuie asteptat pina atunci, banuiesc ca pe 17 decembrie va fi ...mare intilnire mare, adica cea lunara!

#179 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 14-January 05

Postat 19 November 2005 - 07:18 PM

Eu inca mai astept...Sper insa sa nu mi se lungeasca urechile de atita asteptat.Traducerile nu sunt chiar asa de deranjante.Oricine isi poate da seama ca e vorba de un ciocan sau de o pila , indiferent de cum e ea denumita in film.

As avea si solutia lui crios ,caci cred ca stiu ce are in gand, dar prefer sa mai astpt mai ales ca acum, pe termen scurt, nu am nici timp si nici un spatiu adecvat pt. lucru.

Totusi cred ca s-ar putea mentiona un termen, macar cu titlu informativ, la care se va relua seria chiar daca se reia numai in orasele in care a inceput.Nu de alta da sa nu raminem cu impresia ca am luat o romaneasca TEAPA.Daca NU se mai reia , sa stim si noi ca nu e nici o problema si facem o frumoasa sectiune de galion.

#180 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 21 November 2005 - 08:51 AM

Pletila, la Nov 19 2005, 08:18 PM, a spus:

Daca NU se mai reia , sa stim si noi ca nu e nici o problema si facem o frumoasa sectiune de galion.

Exact!
Bafta!

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou