Citeaza
Oamenii s-au tinut de promisiune si au sunat.
In afara de Brasov, revista se mai gaseste in Satu Mare, Vaslui si Giurgiu.
TaZzz, daca nu gasesti revista, suna la numarul dat de Horia pentru contact/piese defecte (021.40.10.888) si vei fi indrumat.
A aparut doar in cele 4 orase ca un studiu de piata si chiar daca nu va prinde bine pe piata, in aceste orase se va merge pana la ultimu numar.
Sondajul se termina peste o luna si daca se considera ca a prins piata, revista va apare si in Bucuresti si alte orase si va incepe tot cu numarul 1. Daca nu va prinde, ramane cum am spus mai sus.
Bafta!
Scuze ca ma bag in discutia asta deosebit de interesanta (si de romaneasca), dar ia uitati-va ce scrie pe pagina 3 sus (adica cu mai bine de 5 pagini in urma)...
Restul contine in afara de lamentari, invatarea celui care vinde cum sa vanda (ca deh, stim noi mai bine), si alte contre inutile... Eu unul nu mai inteleg nimic...
Apare o chestie care promite (ca tot va dati de ceasul mortii ca nu-s reviste, ca modelismul e in rahat, si alte alea), si raspunsul e cel care e...
Ce o fi fost atat de greu de inteles din expresia "studiu de piata", habar nu am. Singura chestie constructiva a spus-o Radu, cu extinderea acelui studiu de piata si la nivelul Internet-ului (nu ca ar fi relevant un studiu facut aici, pe RHC, sau mai stiu eu pe unde).
Si inca ceva... Noi astia de pe forum, va place sau nu va place, nu reprezentam in realitate decat o mica parte a pietei... Invatati sa tineti cont de asta, ca suntem o mica parte dar suntem partea care se 'aude'... Asa ca un pic mai multa responsabilitate in afirmatii, si un pic mai multa atentie cand cititi ce se scrie n-ar strica.